Příspěvek Diskuzního fóra

Martin Kurka napsal:

Dobrý den, pane Dykovko, Pergoly slouží ke zlepšení informovanosti fanoušků. Myslím, že v tomto je Bohemians výjimečný klub. Kde jinde se může fanoušek pravidelně setkávat s vedením, sportovním úsekem a akcionáři? Góly a body nám Pergola ...

Ahoj!

Promiň, ale když jsme u toho "zlepšení informovanosti fanoušků" tak je otázka co z těch informací bude fakt a co si kdo vlastně pod nějakýma informacema představuje?!?

Příklad: Informace-Jusuf se prodávat nebude (pár týdnů nato se prodal), říkám dobrá proč ne za ty prachy, ale ta informace byla k ničemu, že?!?

No a když už jsme u toho Jusufa (nic proti jeho prodeji!) tak zazněla z klubu jasná informace, že peníze za něj utržené povedou k rozvoji Bohemky, takže se musím zeptat když už je Jusuf hezkých pár měsíců prodaný Slavii tak kde vidíš ten rozvoj Bohemky?!?

Já teda od okamžiku jeho prodeje do dneška zatím Bohemku nějak vpřed posunout neviděl, tak mě prosím nasměruj, já bych pod tím slibovaným "rozvojem" viděl třeba začátek rekonstrukce stadionu, nebo posílení na funkcionářských postech, nebo alespoň příchod zkušeného fotbalisty do základního kádru, ale zatím nevidím nic, co TY, kde máme hledat ten slibovaný rozvoj Bohemky?!?

Nic ve zlém, stačí mi odpověď na tu poslední otázku, BOHEMKA DO TOHO!!!