Příspěvek Diskuzního fóra

košile napsal:

Napul souhlasim jen jedna vec a to jsou ty media, vzdyt to jak vystupuje jak mluvi do novin nebo do televize to me ani tebe nemusi zajimat... Nikdy jsem si nevsiml ze by se srovnaval ...

Mě to teda zajímá, jak se vyjadřuje o mém klubu do médií. Správnej trenér by podle mýho názoru neměl natírat hráče v médiích/na tiskovkách a měl by si to s nima vyřešit v kabině, pořádně je seřvat, když je individuální chyba na jejich straně, ale do éteru o tom nemluvit a ty hráče chránit a stáhnout pozornost radši na sebe (ne tak, jak to dělá on, ale jinak, použít víc trenérskýho citu). Navíc on mluví špatně i o klubu jako celku. To se mi vážně nelíbí, může mít ňákej subjektivní názor, ale neventilovat ho veřejně. Dělá zbytečně zlou krev a mezi řadou fanoušků je čím dál tím víc neoblíbenej a já se vůbec nedivím. 

Myšlenka dosadit si na místa v realizačním týmu Bohemáky se mi taky líbí, bohužel asi nikdy nebude uskutečněna. Vždyť i Mára Nikl skončil v Příbrami jako asistent, my mu ani nenabídneme pozici v klubu. To je hodně smutná realita.