Příspěvek Diskuzního fóra

Klokanhugo napsal:

Co já pamatuju, tak před 5 lety jsme snad neměli ani vlastních 11 hráčů. Dělal jsem si trpkou legraci, že v přestupovém období ostatní trenéři vybírají hráče a ten náš čeká co zbude. A otevřeně ...

Předně se omluvám Darkovi, jelikož tu nepůsobí 5 let, ale "jen" 4. Nicméně ty příklady by se hodily i tak.
A teď ty srandisto :) Když máš takovou paměť, tak mi ty hráče na hostování vyjmenuj :)) Rád bych se s tebou vsadil o každého hráče přes tu tvou jedenáctku :) Dneska tu máme Havla, Podaného a Pokorného, a tenkrát tuším Pauscheka a Švengera. A zřejmě asi ještě Škerleho??, bo tu byl tuším jen půl roku. Ale ty určitě nejsi kobliha, ty si pamatuješ, takže je tu směle jmenuj, pouč mě ;)
Druhá věc této otázky je, a pro mne podstatná věc, jestli mít raději "kvalitního" hráče na hostování nebo vzít zadarmo hráče z nižší soutěže s platem pokladní z Billy a říkat tomu progres bez hostovaček. 
Možná sis nevšiml, ale i dnes se řadíme mezi nejchudší kluby. (zřejmě jsi vynechával extrenérovy tiskovky) Mimochodem, tenkrát tu bral hlavní trenér 100.000 měsíčně, dneska (nebo "včera") 70.000. To jsou tedy změny :) I dnes je bohatší druholigová Zbrojovka a Dukla. Jihlava možná asi ne, ale zas na druhou stranu, oni tam začínají pomalu pracovat s analýzami z InStadu. Tady ti ředitel napíše, že data jsou nesmysl, protože ten fotbal vypadal dobře. O Haškovi a Matouškovi radši ani nemluvě. (vítej v 21. století)
Bráško, já nejsem slepej, já ten pokrok vidím, a nejen u nás, ale i všude jinde. A teď je otázka, jestli ten náš pokrok stačí pokroku jiných. A pokud ne, jestli není drzost nazývat to pokrokem?