Příspěvek Diskuzního fóra

Martin Kurka napsal:

Tak jenom stručně, nejsem tiskový mluvčí, o svolání představenstva DFB jsem informoval a všechny další informace, které klub potřeboval a měl komunikovat, tak komunikoval přes ředitele komunikace. Klub fungoval a komunikoval naprosto standardně a vše ...

Páni, to je opověď!!!

Celkem nedávno jsem zde zaregistroval informaci že se připravuje nový formát "ptejte se vedení". To už je ono?     :-)  

Chápu,  že zde na fóru je spousta sarkastických poznámek a dotazů, a odpovídat na každou blbinu nejde a dost to vyčerpává jenom si to přečíst.

Jenže právě v době kdy to nejvíce vře by bylo potřeba situaci nějak uklidnit, nejlépe věcnou odpovědí. Ono i "nebudeme se komu vyjadřovat" je odpověď. Aspoň víme, že si to někdo přečetl. Není od věci některé bludy rázně dementovat - např. že si pantánta místo posil koupil nového mercedesa..

Jenže tady nic, klokani hledaj info kde se dá. Prostor pro spekulace narůstá..... Klesá důvěra v osobu zprostředkující kontakt mezi fans a vedením klubu, potažmo přímo důvěra k vedení. A pak jsou tu výkřiky směrem k řediteli, který prý pro klub dýchá, ale my fanoušci to tak úplně nevidíme. Když se bavím s lidmi ze Sektoru, mají pocit že na ně kašle a že jsou jen na obtíž (fans blbnou, občas je nějaká pokuta za pyro atd.., prostě jen problémy...) Těžko se hledá něco čím klub vyšel fans vstříc. 

Po skandálu v Chlumci jsem osobně čekal nějakou (jakoukoliv) reakci mimo článek na HP že zlepšený výkon nestačil.... Vlastně pardon, ještě tu bylo info, že dveře rozbila hrající legenda) To byl pravděpodobně jediný člověk v klubu který se nějak "vyjádřil" .

V Budějovicích nějaký rozkol mezi fans a hráči, hráči nešli na "děkovačku" ale tady ticho. Všechno v pořádku, nebo snad né? 

Pak sice přišlo odvolání trenéra, ale zase všude informační ticho. Někteří internetoví křiklouni si pak myslí, že se vše událo jen a pouze na základě jejich internetových vulgarit. 

Netvrdím, že vše je zveřejnitelné, že to je příjemné za podobných situací jít s kůží na trh, ale tvrdím že takhle je to špatně. Chcete budovat vztah s fanoušky? Chcete si dál zakládat na tom, jací jsme "nadstandardní"? Nebo to jsou jen kecy v kleci a prázdné fráze?  

Takže jaký obraz si vedení vybudovalo v očích fanoušků? A je tedy s podivem, že sklízí negativní reakce? 

Vztahy je třeba budovat, udržovat, utužovat.... Stejně tak si každý vytváří svůj obraz v očích ostatních. A tady jsou velké rezervy jak u vedení tak asi u DFB. 

DFB 275