Příspěvek Diskuzního fóra

Ahoj Klokani,

 Ve čtvrtek se sešlo představenstvo DFB v kompletní sestavě.

Probrala se změna na postu trenéra a asistenta, kterou vnímáme jako důležitou a věříme, že se také promítne do výkonu týmu a zisku bodů jak v Ďolíčku, tak na venkovních hřištích. Novému trenérovi přejeme hodně úspěchu a má naší plnou podporu.

Dalším tématem byla změna sídla DFB, které již nic nebrání a předseda podepsal nájemní smlouvu s Bohemians Praha 1905 a.s. Nové sídlo by mělo zrychlit administrativu a komunikaci s fanoušky.

Nejdůležitějším a nejdéle diskutovaným tématem bylo dění kolem rekonstrukce Ďolíčku a přilehlých pozemků. Tady je DFB velmi aktivní zvláště díky Martinovi, který se společně s panem Jakuboviczem účastní jednání na MHMP a MČ P10. Politická reprezentace zodpovědná za dění kolem Ďolíčku má na vše mnoho času je nutné se stále připomínat, moderovat jednání a tlačit politiky ke konkrétním krokům. Prodiskutovali jsme, jaká varianta výstavby na pozemku vedle Ďolíčku by byla strategicky nejvhodnější pro rekonstrukci Ďolíčku a také jaké vlivy na MHMP a MČ P10 a možnosti DFB má, aby došlo k prosazení našich záměrů. Samotná rekonstrukce Ďolíčku má několik variant a je dobré vše vidět v souvislostech a pohlídat si, aby Bohemka nebyla jakkoliv ohrožená. Bohužel se nemohu rozepsat podrobněji, co jsme diskutovali a jaké máme plány pro nejbližší týdny a měsíce, ale pro DFB je rekonstrukce Ďolíčku nejdůležitějším tématem a budeme v této záležitosti velmi aktivní.

Připravovaná nová podoba fóra, která se spustí v nejbližších dnech, by měla přinést lepší přehlednost jednotlivých témat a věřím, že tento moderní a technicky vylepšený formát bude přínosem pro přispěvovatele i čtenáře.

Určitě jsme ve čtvrtek nevyčerpali všechna témata a brzké době se sejdeme, abychom probrali, jakou by DFB mělo mít novou roli a jaké jsou naše cíle.