Příspěvek Diskuzního fóra

dvo napsal:

Vážení klokani, Jako členové vedení DFB je naší povinností hájit dobro Bohemky a zároveň umožnit členům DFB a ostatním fanouškům vyjádřit svobodně svůj názor na dění kolem Bohemky, proto jsme se rozhodli přesunout fórum pod křídla ...

1.) Touto partyzánskou akcí dobré jméno bohemky a DFB nehájíte, ale špiníte. Vize "rodinného klubu" se vytácí už delší dobu, a tímto jste to pěkně podtrhli. Nevadí mi když fórum bude součástí stránek DFB, pokud nějaké budou a myslím že by měly být (a myslím opravdu stránky DFB, ne jen přesunuté fórum).

2.) Ano někteří přispěvatelé neudrží emoce na uzdě, nebo nemají takovou inteligenci, nebo jsou to provokatéři, a občas se objeví příspěvek hodně za hranou. Všiměte si ale obsahu, co ty lidi trápí? Proč mají potřebu to napsat? Protože máme skvělého ředitele, protože všichni jasně vidíme vizi majitelů a ztotožňujeme se z nastolenou cestou? Protože každý rok hrajeme v horní polovině tabulky a útočíme na poháry? Protože všichni vnímají to souznění vedení klubu s fanoušky?  Takže se nad tím můžeme zamyslet a pokusit se věci zlepšit, že? Nebo jim radši zavřeme hubu, kdo by četl ty bláboly.  Hnusné příspěvky nejsou ostudou tohoto fóra, jsou ostudou těch co je napsali, a hlavně ostudou vedení, protože ve většině případů zavdalo příčinu, aby vznikly.

3.) Ano, je tu spousta nepravd a spekulací. Ale nevšiml jsem ničeho co by je vyvracelo. Mlčení vedení, strkání hlavy do písku, mlžení, nekompetentní odpovědi typu ptejte se na co chcete, my si na co chceme odpovíme....  

Přitom v čem je problém?  Objeví se příspěvek s bludem, následuje odpověď NE, TOTO DŮRAZNĚ POPÍRÁME, není na tom ani zbla pravdy. 

Jenže to musí být vůle a já vidím že není. Chápu, že v Bohemce všichni sedí na více židlích a číst a reagovat na blbý pindy fandů je navíc, a mnohdy i frustrující. Ježe jsem zase u předchozího bodu. Když se tu objevili příspěvky typu měli bychom posílit funkcionářskou strukturu, opověď byla ne to rozhodně není třeba.

Milá Bohemácká rodino, taťka DJ rozhodl, že si máte jít pindat někam jinam. On se potřebuje soustředit na důležitější věci a pindání uřvaných klokánků ho ruší.