Příspěvek Diskuzního fóra

Fanoušek Bohemky, který si o ní chce něco přečíst, to má poměrně složité. O Bohemce se nepíše na iSportu, iDnesu nebo Seznamu. Jednou za týden tam vyjde reportáž o zápase a to je vše. Když nás trénoval Hašek, tak ještě vždy vyšel jeden článek o jeho veselé tiskovce. Na HP VĎ je jeden stále stejný rozhovor s hráči po zápase a pak upoutávka na zápas a tím to také končí.

Takže pokud si někdo chce něco o Bohemce každý den přečíst, tak to naše fórum je vlastně jedinou možností. Myslím, že možná několik tisíc lidí to využívá. Proto je pro mě šok, že se dva lidé jen tak rozhodnou a po 20 letech ho všem lidem prostě vypnou.

Na druhou stranu souhlasím, že drtivé většině čtenářů vádí urážlivé a vulgární příspěvky a nebo provokatéři, kteří se vydávají za fandy Bohemky a chtějí to tady rozeštvat. Ale přece existují nástroje, jak se dají vulgární příspěvky eliminovat. A na provokace je zase nutné reagovat. Je to prostě stejné jako se vším. O každou věc je potřeba se alespoň trochu starat, jinak začne upadat. Ale určitě není řešení to všem zrušit. I když je to asi pro někoho nejednoduší.

Já tedy rozhodně nejsem pro rušení fóra. Byla by to velká škoda a spoustě lidem by chybělo. Stačí když se o něj někdo bude starat a ta úroveň zase stoupne.