Příspěvek Diskuzního fóra

dvo napsal:

Nikým mi to nebylo sděleno. Každý rozumný člověk, který čte naše forum s tím snad musí souhlasit. Rozpor ve vedení DFB byl ve způsobu řešení. Já s Martinem jsme chtěli zachovat fanouškům svobodu projevu, ale jinde ...

Promiňte. Zdá se Vám řešení, dát svobodu projevu, odstrčením fanoušků někam kde jejich názor zcela zanikne, kde na něj z důvodu nekompetentnosti, nemá ani kdo odpovědět v pořádku ? Hlavně ať se vykecá, že? 

Mohu li říci svůj názor, tak budu radši když budou příspěvky s použitím hanlivých slov mazány /ideálně s informací o jejich výmazu, případně s možností správce stránek, který v případě opakovaného přestupku diskutujících může udělit ŽK stop na určitou dobu, či ČK což by byl výmaz, nebo stop na delší dobu/ a bylo by to i fotbalové. Dle mě celá tato situace nastala tím, že fanoušci nebyli dostatečně informováni o vyhrocené situaci v klubu, intenzita informací z klubu byla absolutně nulová a fundovanost odpovědí velmi špatná a leckdy od pana MK lživá. 

Je třeba se zamyslet nad tím, zda za ten způsob komunikace kam se to až dostalo, nemůžete i Vy pánové.

Stačí jen pravidelně odpovídat, informovat, lživé či nepřesné informace vyvracet, dementovat či doplňovat. Vždyť DFB tu je pro fanoušky a ne pro majitele. 

PS: Bohemce fandím již 42 let a přeřazení stránek fóra z VD někam na " mimo" je absolutním ponížením fanoušků Bohemky. 

Vzhledem k tomu, že toto přesunutí proběhlo jak proběhlo očekávám, že Vy dva pánové ( Kůrka a Vodehnal) odstoupíte. 

BOFOR