Příspěvek Diskuzního fóra

Vážení klokani, včera odpoledne proběhla důležitá schůzka vedení DFB.

Sešli jsme se ve třech, protože Jožo je teď v Bardejove a Petr v Chomutově.

Bylo nutné se sejít po nepříjemných událostech v minulém týdnu a vše si vyjasnit. Nebylo možné s sejít dřív, nejdříve kvůli zahraniční cestě Martina a Davida, potom kvůli negativním emocím, které mě opouštějí jen velmi pozvolna.

O zrušení a následném spuštění diskuzního fóra se vyjádřím v připravovaném otevřeném dopise, s kterým mi po faktické i gramatické stránce velmi pomáhá Roman a Vojta. Cítím totiž potřebu klokanům osvěžit paměť a to se jednomu blbě daří, když si už sám prdlajs pamatuje nebo přesné údaje nezná ;). Zmíněný text zveřejním doufám už v pondělí.

Ale zpět k včerejší schůzce. 

1.  Nejdříve jsme probrali běžné úkoly, které je třeba splnit, aby DFB fungovalo dál, jako zavedená organizace ( proběhla změna adresy, tak jsou ve výrobě razítka, probíhá inventura kelímků a dalšího majetku, dávají se do pořádku různé papíry)

2. Shodli jsme se na konání mimořádné volební valné hromady, která bude březnu (nebo i v únoru) aby nebyla v kolizi s nějakým utkáním našeho Atýmu.

3. Dohodli jsme se, že do konce našeho působení v DFB budeme spolupracovat ku prospěchu DFB a samozřejmě Bohemky

4. Nejvíce času ale zabralo vysvětlování odpojení diskuzního fóra z VD a jeho přesun kamsi do virtuální bažiny. 

Bylo velmi náročné najít v tomhle tématu shodu. My jsme jí našli jen částečně. 

Martin s Davidem byli přesvědčeni, že šlo o správný krok. Já s Jožem v tom ale pořad vidíme podraz na klokany, DFB a nás dva, jako kolegy a kamarády! 

Martin s Davidem neviděli ve fóru na VD význam. Já s Jožem tam naopak poŕád vidíme jeden s pilířů vyjímečného vztahu Bohemky a jejich příznivců (rodinný klub, jak se Bohemka často veřejně prezentuje, přece neodkopne své fanoušky z VD kvůli pár exotům na diskuzi)

Martin s Davidem viděli ve změně komunikace pozitiva, vycházeli z analýzy toho, že i ostatní kluby nemají fanouškovskou diskuzi na svých webech ( o majiteli webu bude také v otev.dopise)

Martin s Davidem byli přesvědčeni, že měli k svému kroku podporu klubu a celého vedení DFB, ale to nebyla pravda a na tom jsme se včera shodli.  Došlo k nešťastnému nepochopení slova ne a chtěl bych věřit, že tam nebyl úmysl - nejde mi to, ale dokážu pochopit, že klubu může vyhovovat stav, kdy mu nikdo na webu nenadává. (Tak si říkám, jestli není lepší učinit kroky, aby ke kritice nebyl důvod? )

5. Dále jsme si ještě promluvili o naší budoucnosti v DFB.
Jak to mají ostatní, v tuhle chvili naprosto přesně nevím. Vím jen,  že určitě potěším všechny své kritiky, když prozradím, že se v budoucnu již nebudu ucházet o žádnou funkci v DFB. Stejný názor mi před chvíli potvrdil i Jožo.  Nedokážu si v tuhle chvíli představit, co by se muselo stát, že by se to mohlo změnit (nejspíš světový mír nebo Fanda Straka působící v představenstvech Sparty a Slávie najednou :))  ).

Moc se těším, až z nás  spadne pomyslný balvan odpovědnosti za DFB  a budeme si v Ďolíčku užívat jen gólů Bohemky do sití soupeřů a ne “vlastní góly od kamarádů”. 

BOFOR! Přeji hezký zelenobílý den Ludva