Příspěvek Diskuzního fóra

kíša napsal:

Když už jsme u těch pokřiků tak bych měl jeden dotaz. Chodím celý život do kotle, pokaždé fandím co mi hlasivky stačí, ale jeden pokřik mi fakt nejde přes hubu - Nikdy jsem neviděl... Může mi ...

Koukám, že už zase mi někdo podsouvá něco, co jsem nedělal.. Ano tento pokřik se začal skandovat ještě na konci mého působení v kotli, kdy jsme se ve vedení kotle střídali s Fantomasem.. Bylo to proto, aby následující pokřik "Bohemka gól, Bohemka gól..." už skandovala většina kotle. Ne vždy, když se rozjelo to "Jakživ jsem neviděl, tak ...", jsem to křičel také, občas ano. Bylo to podle nálady, podle eufórie v kotli, prostě mne někdy strhla davová psychóza. Ale nikdy jsem to nezačal skandovat jako první, tak mi to nebylo po chuti. Stejně jako u "posery posraného" což jsme křičeli už v době před 40 lety, mi vadil pozdější přídavek "zkurvenej zasranej".

Ale myslím si, že tyto dva diskutované pokřiky nejsou nic proti tomu, když někdo začne skandovat "JUDE SLAVIE", to už hraničí s rasovou či náboženskou nenávistí! A ještě za to může klub dostat mastnou pokutu. Ale o tom se tu skoro nikdy nediskutuje! :-( Naštěstí to skoro nikdy nekřičí celý kotel, jako ty předchozí pokřiky.