Příspěvek Diskuzního fóra

Dobrý den klokani, doufám že se po Vánocích všem dobře nosí dárečky z fanšopu a stejně jako já se těšíte na jarní stíhací jízdu za body ;)


Dnes jsem si přečetl včerejší Sport a zejména “nejlepší hlášky” kvazitrenéra Martina Haška. Je nade vší pochybnost, že rádoby odborník, některými klokany vtipně přezdívaný “rudý bolševický nok” si první místo mezi fotbalovými mudrlanty rozhodně zasloužil. Jeho žvásty o tom, že fanoušci Bohemky očekávali pod pojmem bojovnost do 7.minuty tři žluté karty a jednu přeraženou nohu je vrcholem trapárny. Jen to ukazuje ubohost a špatnou paměť kovaného rudocha. Vrcholným odborníkem na přeražení hnáty je totiž sparťanská zrůda, vyučený řezník Gabriel, který tímto neuvěřitelným kriminálním zákrokem ukončil kariéru v přímém přenose, svému spoluhráčovi, slovenskému reprezentantovi Labantovi! Našemu obránci Pepovi Vejvodovi pro změnu ukončil kariéru velký Haškův učitel taktiky, ňákej Jaroslav Hřebík v Benešově (do dnešního dne nenašel chvilku času na omluvu!). Chtělo by to nejdříve zamést sparťanskou špínu před svým prahem, než se začne analyzovat kdysi v Ďolíčku předváděná tvrdší hra klokanů ;)
Je celkem jasné, že pod trenérem Haškem šla Bohemka “od desíti k pěti”. Jeho nejlepší utkání, porážka Plzně v Ďolíčku 5:2 byla vrcholem úspěchu. Po tomhle utkání, které dalo zelenobílé veřejnosti zapomenout na starosti se schátralým Ďolíčkem, tehdy stále ještě nedotaženým konkurzem, předváděnou bídnou hrou a dalšími problémy, se nastartoval ve fanoušcích optimismus a očekávání. Očekávání, které ale nebylo podložené kvalitou. Nebylo podložené kvalitou trenéra, ani týmu který se na jeho přání budoval. Už nikdy jsme neviděli dva kvalitní vyrovnané poločasy, v podání jeho svěřenců. Zato jsme si užily tlachů, keců, stěžování, fňukání a kdejakých slabošských nebohemáckých projevů od neschopného trenéra! 
V tenhle povánoční čas děkuji Bohu, že je tenhle trenérský experiment minulostí a můžeme se těšit na lepší výkony týmu pod vedením opravdového slušného trenéra Luďka Klusáčka. 
BOFOR!