Příspěvek Diskuzního fóra

vytrznik napsal:

Ja si zadny vyjezdovy zasluhy nepripisuju to za 1 a za 2 jsem nikde nepsl tobe takze si jdi počitat kelimky dekuju-)a nebo porad jak ma Klusaček trenovat protoze zatim je to hruza na kterou ...

Inzerát:

Hledám šikovného, psychicky odolného a fyzicky zdatného klokana na pozici SKR. Řidičský průkaz B, ideálně i E vítán, stejně jako možnost domácího parkování přívěsu KELIMEK1 na bezpečném/střeženém místě. 
Jedná se o časově velmi náročnou práci s maximální možnou odpovědností a minimální “odměnou”, přesněji  částečnou úhradou nákladů. 

Ohromným benefitem je klíč od Ďolíčku, který umožňuje vstup do areálu jednak brzy ráno před utkáním, aby se mohl zaparkovat KELIMEK1 na náměstíčku (přívěs totiž nemůže celý týden parkovat v Ďolíčku, aby se nestal terčem vandalů). Další výhodou je možnost setrvat po každém utkání ještě dvě až tři hodiny v Ďolíčku, než se spočítá smrdutý náklad přívěsu a uklidí nepoužité kelímky. Další výhodou vlastního klíče od stadionu je možnost pŕivést umyté kelimky i v noci, kdy je Ďolíček opět pod zámkem. 

zn. Už mě ta činnost netěší a nepřináší mi téměř žádnou radost  ;)