Příspěvek Diskuzního fóra

kyselina napsal:

Rocknrole, rocknrolle, tak to najdi a nežvaň. Jen tě prosím, najdi celou diskuzi a ne jen vytržený kousek bez kontextu. Nebo tě zařadím do redakce rádia Hrdin.

Ze zprávy Kyseliny tehdejšímu vedení DFB
(21.7.2010 14:27 - pro oprášení paměti: krátce po přestěhování Bohemky do Edenu)

...Jinak malá poznámka k Milanovi. Jeho pohledu na věc rozumím a dokonce ho chápu *). Vidím to stejně, krásný příběh s fanouškovskou Bohemkou k naší smůle skončil a stává se z nás běžný fotbalový klub. Je mi z toho smutno, ale na rozdíl od ostatních kteří to nemohou skousnout zůstanu Bohemce věrný dál. Protože Bohemka se vrací do pro ní normálního stavu před konkurzem (nemyslím finančně, i když) a té jsem taky fandil.

*) reakce na moje oznámení na odstoupení z funkcí v DFB  a konec mých aktivit pro Bohemku, která mě odchodem do Edenu opustila ("Tohle je jiná Bohemka. Ta naše, kterou jsme resuscitovali, ta už není. Vzali si ji. Já a mě podobní jsme od Bohemky neodešli. Ona odešla od nás.")

---

Nepovažoval bych to za obhajování kroků majitelů, ale za vyjádření lásky k ní s tim, že ji Kyselina fandil i na tom Marsu v západních Strašnicích.