Příspěvek Diskuzního fóra

Je neuvěřitelné co se děje vztahu fanoušků a vedení Bohemky. Současní majitelé nejenomže vyřešili všechny obrovské problémy, se kterými se Bohemka ještě docela nedávno potýkala, ale zároveň posunuli klub ekonomicky, zázemím, kádrem i celkovou pozicí v českém fotbale diametrálně jinam, než byla za posledních více než 30 let.  Ono v celé historii by se nenašlo moc takto dlouhých období se stabilitou a trvalou prvoligovou příslušností. Podmínky v klubu už jsou dneska na úrovni, že se reálně může uvažovat o boji o pohárovou Evropu v příštích sezónách.

Místo toho, aby jsme těmto lidem třikrát denně děkovali, tak řekneme, že to mohlo být lepší a vypadněte? Případně to někdo okoření ještě pořádně vulgárními nadávkami na netu. Zezačátku jsem si myslel, že jde o provokatéry od naší pražské konkurence, jelikož jim asi úplně nevoní, že Bohemka přestává být úplným otloukánkem. Ale asi jde o fandy Bohemky. Tomu opravdu nerozumím.

Čtu tady i výzvy k dialogu, ale pamatuji si, že loni se uspořádaly asi dvě schůzky fanoušků s nejvyšším vedením, ale nikdo z těchto kritiků se nikdy nedostavil nebo pokud byl přítomen, tak ani nedutal.

Snad to dobře dopadne. Byla by pro Bohemku obrovská škoda, kdyby jí měli pánové Jakubowiczové opustit.