Příspěvek Diskuzního fóra

ludvavestec napsal:

 Třikrát dík a jednou fuj! Vážení klokani, dovolte mi jménem vedení DFB a všech družstevníků, kteří mají trvalý příkaz, poděkovat Romanovi Endrstovi za jeho úsilí a mravenčí práci, kterou dotáhl téměř k dokonalosti - připisování vkladů! Romane, moc Ti ...

Upresnim a rovnou navazu, aby me nekdo neuhanel, ze nema pripsany vklad za minuly tyden :) 

Daval jsem dohromady vklady za brezen 2018 az kveten 2020. Pred tim se o spravu vkladu starali myslim Michal Holas, Svata a VojtaM a myslim, ze za tyto starsi obdobi je vse v poradku. Nove je proces pripisovani vkladu z vetsi casti automatizovany. Melo to nejaky vyvoj a nektere veci se ze zacatku nepovedly na 100%, proto jsem musel sahnout trochu vice do minulosti a vse revidovat.

Pripravil jsem pro DFB "metodiku", jak s pripisovanim vkladu dale pracovat, udrzovat kontrolni dokumenty a maximalne si usnadnit praci tak, aby slo o praci v radu nekolika minut za mesic. Cerven a dalsi mesice jsou jiz na vedeni DFB.

Prosim ty z vas, kdo maji ucet na VD propojeny se svym uctem DFB, aby si zkontrolovali, ze je z jejich pohledu vse v poradku. V menu polozka Fans -> DFB -> Me clenstvi.

Prestoze je proces z vetsi casti automatizovany existuji ruzne scenare, kdy nelze platby automaticky sparovat a musi se platby pripisovat rucne. Vse stoji a pada s variabilnim symbolem platby, ne vzdy je ale spravne (napr. nekompletni RC, nebo je identifikace clena ve zprave misto ve VS atd.) a neni mozne jen dle jmena protiuctu platbu pripsat, to pro prispani vkladu neni jednoznacny identifikator.