Příspěvek Diskuzního fóra

kolina napsal:

No, pouze v krátkosti... Teda je zajímavé, že se hovoří především o "Nižších soutěžích" a nikdo nezmiňuje 1Ligu, tendenční VAR, prapodivnou "Baráž" atd... Ona ta čtveřice momentálně ve vazbě která je považována za "Hlavu chobotnice" logicky nepracovala ...

To je na tom právě to úsměvné/smutné. Je to asi podobné, jako když by člověk vytuneloval společnost v hodnotě 30 miliard a potom skončil v base za to, že si u Žabky strčil do kapsy žvýkačku a nezaplatil za ní.

Když se tehdy VAR zaváděl, díval jsem se na to se zdviženým obočím. Obzvlášť v kontextu, kdy se tomu roky bránili a byli víc než jen vehementně proti tomu. Jenže jednoho dne jim došlo, jak neuvěřitelná možnost se jim prostřednictvím toho nabízí. A tak přišli s pompézním odhalením. Bude video, jak jste chtěli. A bude konec všem podvodům a spekulacím! A masa tomu, jak jinak uvěřila.

Výsledek vidíme týden co týden v přímém přenosu a těm gaunerům již vlastně ani nevadí, že to sledují milióny svědků. A proč by taky mělo. Všechno je v souladu s pravidly!