Příspěvek Diskuzního fóra

Ahoj Klokani,

dnes byla radost se na ty naše borce koukat. Kromě úvodu vyrovnanej zápas, spousta sil na napadání a kdyby Tomáš Necic dal tu svoji šanci, tak bychom si asi alespoň bod odvezli. Škoda strašně lacinejch gólů, hlavně ten druhej byl úplně zbytečnej, kdy jsme nepochopitelně ve dvou bránících nechali Kuchtu od lajny v klidu nahrát.

Strašně se mi líbil Köstl, bojoval, nekazil přihrávky a hlavně z něj bylo cítit (jako pokaždý), že chce vyhrát. Užil jsem si to, když primadoně Olayinkovi čistě v rohu vápna vypíchnul balón, ani se ho nedotknul a Slávista se tam svíjel a řval jako Neymar, když válí svoje oblíbené sudy. Pak si Daniel po další akci vklidu - jak tady už někdo psal - nechá nahodit vykloubenej prst a jede dál. Borec.

Útočníci taky skvělý, perfektně umí podržet balón, jen to chtělo se dostat víc do zakončení. Dnes mi chyběl v sestavě Vojta Novák, aspoň na 20 minut tam mohl vběhnout, jinak ale Luďkovi Klusáčkovi nemám co vytknout. Tým perfektně připravil.

Pánové a dámy, ono to půjde, uvidíte. Luděk s týmem dokáže ještě velké věci. Dnes jsem na svůj klub hrdý. Dobrou zelenobílou noc.