Příspěvek Diskuzního fóra

hrdin napsal:

To je taková odpověď všem... Nevím co by mu na to kdo řekl, v každém případě kdo neumí španělsky, tak se s Mosquerou moc nedomluví :)  Zrada atp., ano, také jsem četl Darkova vyjádření z ...

Já se jen zeptám, s tebou se loučil moskyt? Ty umíš spanelsky? Darek byl u moře, ale pořád máme sp.reditele, a opravdu myslíš že netuší kdy komu končí smlouva ( viz grandslamový šampión a till)? Ale když nechce hrac podepsat (respektive jeho agent), co udeláš? Středem neodcházel, utekl jak maly kluk, viz rozhovor tuším s novákem- odpoledne nás čekal pratelak, john nikde. Měli jsme strach jestli se mu něco nestalo, telefon nezvedal. Pak přišla sms že bude hrát za liberec.... Mohl to udelat jako Till, smlouvu neprodlouzim hotovo. Čekal na nabídky až dostal trochu lepší plat a bonus za poháry, bohemku měl jako rezervu kdyby to krachlo.... takže ať své nadstandardní simulace předvádí někde jinde.

Ad pokorný- ano byl to výborný stoper. To slovíčko byl je důležité.   Nadnesene - Tonda Panenka byl genialni hrac, presto nenastupuje za soucasny tým.  Prikladem budis Hovorka, sotva doleci koleno rupne znovu, zvlaste na tech super terenech v zimě.  Pro nas obrovsky riziko.... škoda ho.