Příspěvek Diskuzního fóra

Ahoj klokani,

v pondělí 13. 9. se znovu sešlo představenstvo DFB a členové kontrolní komise. Jelikož jsme se za poslední měsíc viděli dvakrát, jednalo se spíše o kontrolu plnění úkolů.

1) Ďolíček – v nadcházejících týdnech nás čekají první rozhodnutí ve věci memoranda mezi MČ Praha 10 a Hlavním městem Praha. Návrh má politickou podporu, přesto si chceme projednávání pohlídat a v případě schválení samozřejmě i dotyčným poděkovat. Memorandum by mělo otevřít dveře vyhlášení architektonické soutěže, což je absolutní priorita do voleb v říjnu 2022. Jako představenstvo na to budeme tlačit a v případě potřeby samozřejmě oslovíme i vás – fanoušky Bohemky!

2) Pilotní projektu efektivnější správy kelímků se zadařil a hodláme v něm pokračovat. Zároveň jsme se rozhodli navýšit hygienickou ochranu kelímků, což sice bude něco stát, ale snad to oceníte.

3) Zabývali jsme se umístěním Bednyho beden a rozhodli jsme, že bedna v kotli bude přemístěna přímo ke stánku s pivem a bedna pod sektorem A5 bude rovněž posunuta k výdejně piva. Aktuální umístění obou beden totiž není ideální, což (mimo jiné) vede k tomu, že jim bedna na Náměstíčku dává pěkně na frak co do vybraných kelímků.

4) Nejen na kelímky se váže plán, jak navýšit příjmy DFB, ale detaily si zatím necháme pro sebe.

5) Chceme navyšovat členskou základnu DFB. V poslední době se počet přihlášek nečekaně navýšil, přesto však máme plán, jak toto tempo ještě urychlit. Pokud však nechcete čekat, můžete se přihlásit rovnou. Přihlášku lze podat osobně ve fanshopu nebo zaslat poštou. Rovněž platbu členského poplatku lze učinit přímo ve fanshopu nebo převodem na účet. Přihlášku a bližší info naleznete zde: https://www.bohemians.cz/DFB/clenstvi

6) Nový email. Pro potřeby komunikace s družstvem jsme založili novou emailovou schránku dfb@bohemians1905.cz. Z našeho pohledu je jasnější a lépe identifikovatelná s družstvem a klubem než původní emailová schránka.

7) Sháníme kameníka! Rekonstrukce hrobky Zdeňka Dannera nebude evidentně žádná hračka. Několik kameníků už nám z toho vycouvalo. Pokud znáte kameníka, který by měl dostatek dovedností a zkušeností s rekonstrukcí historických, kaplových hrobek, kontaktujte prosím Vencu Vlčka: vaclav.vlcek@praha10.cz. Budeme rádi za jakékoliv doporučení!

Dále jsme řešili různé drobnosti, včetně výjezdu do Ostravy. Rádi bychom, aby nás na tento výjezd vyrazilo co nejvíce! Již brzy čekejte konkrétní info.

BOFOR

Martin, David, Martin, Venca, Milan (a kluci z kontrolní komise samozřejmě!)