Příspěvek Diskuzního fóra

Nechal jsem si skoro 24 hodin odstup, abych se uklidnil a něco si zde přečetl. Je to nádhera, jak lidé, které spojuje láska k Bohemce, vidí ty samé věci jinak, někdy nepatrně, někdy dost odlišně. Asi nemá smysl komentovat všechno, ale:

- trenér; opravdu máte pocit, že tak slušnej fotbal i výsledek, jako se hrál v neděli večer v první půli, tady byl i za Haška, už jste někteří zapomněli, že se nominovalo jen 10 (a někdy dokonce jen 9) hráčů, neb jeden byl jasný:-)))

Kostl - pokud se nepletu, tak začal v Bohemce dvěma kiksama v Jablonci nebo v Liberci, zkrátka v nějaké pr... na severu. Kopyto, neskutečný hovado!!! Nezdá se vám, že je z něj po pár sezonách znamenitý hráč nejen figurou a bojovností, ale do značné míry i technikou? A k tomu co řekl? Co měl chudák vyprávět, je ve stresu, na krku dvě pencle, nasr... na sebe, rozhodčího, manželku i děti (to asi ne, myslím, že je svobodný?). Také se mi to nelíbilo, ale.../Po shlédnutí videa zde na Ďolíčku jsem byl ještě víc nasr..., než na stadionu, kde jsem viděl jen chumel...Bořila nakopat do ... a toho hajzla u VARu taky/

kvalita kádru - ok, pojďme se dát dohromady a pojmout Bohemku ne jako charitu (DFB), jinak skvělá, neuvěřitelná práce!!! a můžeme z toho udělat velkoklub na české poměry. Už jste to někdo někdy hodil do kalkulačky? Předpokládejme, že je nás 10 000, ať se to hezky počítá. Pokud je hodnota klubu cca 0,5 mega, tak každý musíme investovat 50 tis. Kč s vysokým rizikem, že se je nepodaří zhodnotit, navíc do navýšení kádru chceme investovat kolik? OK, vyndám z kešeně dalších 100 tis. Kč (sorry, jako důchodce bych do vyšší částky nešel) a když to samé udělá všech 10 000 fanoušků, tak máme na nákup mega; pozor, korun, nikoli euro - koho koupíme ???Takže fajn, hezky se to povídá, že není kádr a že majitel atd atd, ale jak začneš počítat, je konec /pokud tam mám chybu v uvažování, třeba že nás není na světě 10 000, ale třeba milion, sem s tím!!!).

No, asi by toho bylo víc, ale volá mne manželka, a já po vzoru Kostla odpovídám od počítače "už jdu, miláčku". 

Hurá na další zápasy!!!!