Příspěvek Diskuzního fóra

hrdin napsal:

Smlouva je nestandardní hlavně v délce a možnosti uvolnění nebo vyvázání. V létě se o tom psalo, i to bylo ve videorozhovorech. Najdeš to na youtu.be Nevím proč v tom hledáš konspirace. 

Já v tom konspiraci nehledám. Na druhé straně tady již něco pamatuji a nebyl by to první případ nestandardního chování ze strany vedení vůči kmenovému hráči vs. kdokoliv na hostování.

Od léta řeším malinko jiné starosti a tak jsem kromě toho, kdo k nám přichází a na jak dlouho nic víc nezaznamenal. O tom, že Hugo bude jasná jednička v těch "střípcích" nic nebylo.

Za mě a nikomu to nevnucuji, je délka smlouvy irelevantní. I kdyby to podepsali na 10 let, stejně nastanou jen dvě varianty:

a) buď je tohle jeho strop a nikam dál se již neposune. V tom případě nám bude k ničemu a dřív nebo později za to začneme platit v podobě ztracených bodů, kterých aktuálně nemáme na rozdávání.

b) všechny (včetně mě) překvapí a bude to takový ten skrytý diamant mezi kamením. Příští rok udělá průlomovou sezónu. V tom případě Sparta, potažmo zast. hráč. agentura zbystří a jsem si jistý, že to nějak půjde, aby šel o dům dál. Pokud je ve smlouvě fin. kompenzace, OK plus pro Bohemku. Budeme ale tam, kde jsme byli.

Mě je opravdu jedno, kdo bude chytat. Ostatně závěr mého předchozího příspěvku to dokládá, že je to jen a jen na Hugovi. Mě na tom celém zaráží jiná věc. Ligu hrajeme cca 15 let od klinické smrti. Měli jsme za tu dobu v mladežnických kategoriích/béčku byť jen jediného gólmana s potenciálem alespoň rozhraní 1. a 2. ligy??? Bez ohledu na rozpočet klubu je to k pláči.