Příspěvek Diskuzního fóra

kolina napsal:

Ahoj! No, každopádně to neměl být útok na tebe ani nikoho jiného, prostě jsem to myslel tak, že fanoušci Bohemky potřebují občas nějakou tu radost! Třeba i jen nějaké info ohledně pokroku s rekonstrukcí Ďolíčku.... Tak či onak ...

Ahoj, já tomu rozumím. Sám jsem přeci fanoušek Bohemky. :) Přiznám se, že jsem se osobně upnul na stadion a ostatní asi trochu naschvál ignoruju. Kdybych se měl zaobírat i našimi výkony, podmínkami v české lize a v českém fotbale obecně, asi bych se zbláznil. :) Možná i proto jsem pak "citlivější", když se tady začne o stadionu. Jsem přesvědčen, že já i DFB v této věci děláme maximum možného v prostředí, které nám (přiznejme si to) není nakloněné. V Radě hlavního města, ani na Magistrátu bohužel nesedí (a asi nikdy sedět nebude) sestava srdcařů Bohemáků (nebo aspoň fanoušků sportu obecně), kteří by Ďolíček měli jako nejvyšší prioritu. Jakýkoliv posun proto znamená přesvědčit někoho více či méně netečného a to bohužel vyžaduje enormní množství úsilí i času.

Pro pořádek ještě dodám, že v současné chvíli nikdo nespoléhá na sestup klubu a následný prodej pozemků a výstavbu čehokoliv. Kdyby to tak bylo, budu první, kdo začne řvát a mobilizovat i zde na fóru. Toto neber jako reakci na tebe, spíš jako obecné mírnění "zaručených zpráv", které se tu občas hemží. Nepíšu sem zas tak často, a proto si to tu odkládám do foroty. :)