Příspěvek Diskuzního fóra

Je neuvěřitelný jak se tady různěj pohledy na jednotlivý hráče. Za mě Petrák alibistická hra, která nás vzadu spíš dostávala do nevýhodných pozic a dopředu přitom nulová kreativita ve stylu kdo nic nezkusí nic nezkazí... za mě Pepa o vagon výš, sice občas něco pokazí ale aspoň se povede pár akcí rozjet do něčeho překvapivého. Další pochvaly, který tady nechápu jsou směrem na Dostála... mám ho rád, ale není to první zápas kdy zahrává spíš už dost podprůměrně. Hraje tu svou strojovou hru a nesnaží se nic vymýšlet, což je vlastně OK když mu to jde, ale když stroj přestane fungovat, tak tam už není co obdivovat.

Naopak se tu haní hráči jako Vaníček, přitom je to jeden z mála kdo vůbec něco zkusí a občas mu to i vychází, snaží se jen udělat něco víc, což je ale riskantní protože je hodně vidět když se něco nepovede a někteří méně objektivní fanoušci ho pak roznášej na fórech i na staďáku na kopytech (...ten gól byla prostě chyba co se stane každýmu). Podobně se tu takhle za mě nepochopitelně nadávalo i na Pušku, přitom je to jeden z mále fotbalistů u nás a co mu tam chodí za míče to je na mašli. 

K fotbalu není moc co dodat, mám Klusáčka přes to všechno rád, nicméně už mi přijde že neví co s tím dál. Otázkou je jestli s tím materiálem co tu máme něco dělat lze. Za mě nepřišel z nových vůbec nikdo kdo by nás mohl poslat vejš, máme širokej kádr, spoustu vlastních hráčů ale proti blízký minulosti tu naopak chybí nějakej jedinec, kterej vyčníval, kterej byl řekněme i na prodej.. Přijde mi že nejlepší hráči ve stávajícím kádru jsou bohužel téměř na všech postech ti co už u nás nějaký čas hrají.

Jako fanoušci jsme si možná trochu i vybrečeli jít touhle cestou širšího kádru vlastních hráčů něž nějakých "hvězd" na hostovačku, což dost lidí štvalo, ale ono s tímhle rozpočtem nefunguje ani tenhle model...respektive funguje stejně mizerně.

Co mě ale osobně opravdu megaštve a to fakt nechápu, že je v lize rozpočtově několik podobných týmů jako je Bohemka (teda předpokládám) a třeba se jim i "daří" tabulkově jako nám, ale přijdou mi mnohem individuálně fotbalovější než my. Mě prostě současná Bohemka  (už několik let) přijde velmi nefotbalová a slabá s míčem. Když už se vyhrává je to všechno vydřený, musí to být vždy velmi silný týmový a soustředění výkon nebo nějakej úlet.

A už končím s pláčem, omlouvám se roznášení negativ a deprese...jako by toho bylo málo.  

Nezbývá než se smířit s klobásou a pivkem a radovat se z maličkostí :-).