Příspěvek Diskuzního fóra

dáda74 napsal:

Ale taky hned doplatili 15 různým agentům za tolavirova. A nic z něho neměli. Ono kdyby se prodal tenista do usa za 15-20, tak jsme mohli také vykřikovat, jak byl vyskautovan... kdybych tě neznal, ...

Tak teda ještě jednou a zřejmě asi naposledy, jelikož diskuse s Tebou mě fakt nebaví, protože jsou naprosto nepodnětné, a Tvoje OT "argumenty" je obvykle nikam neposouvají. 1.) Co jako na tom podle Tebe mění "argument", že Budějovice vzali hráče jako projekt? My to děláme taky... On jim jako někdo bránil aby ho nevyplatily? Proč tím argumentuješ? 2.) Ani InStat není jediná firma a 11hacks už vůbec ne. Je jedna z desítek. Můžeme si vybrat tu, co má Sparta, nebo nějakou úplně jinou. Je mi to fakt jedno. Asi těžko budeme budovat vlastní analytické oddělení jako Sparta se Slavií a i tak to není na hned. 

Několikrát tady p. Bororo popisoval, jak scoutoval hráče. Jak je to nelehká záležitost bylo popsáno mj. i bohemákům v dobře známých knihách. V jednom utkání je pro jednoho člověka těžký sledovat jednoho hráče. Tady InStad přináší o "22" hráčích 2500 parametrů z každého utkání. Má histori těch dat, kde jsou desetitisíce hráčů. Jsou další firmy jako InStad, takže obsáhneš celý svět. A dokonce jsou i analytici kteří tvrdí, že z těch dat umí úspěšně odhadnout i charakter hráče. Mohl bys tady nějak rozumně vysvětlit, jak tohle obsáhne scouting jedno člověka??  

3.) Vodháněl je odchovanec MB. Naučili ho hrát fotbal, v juniorce mu dali nadstandardní plat jen proto, že mu věřili, a aby nemusel chodit do práce a mohl se naplno věnovat fotbalu. Pak ho poslali na hostování do 2. ligy, a on je totálně podělal. No a pak víceméně i nás. Těch 15M Filatelie chtěla dát ;)