Příspěvek Diskuzního fóra

TomBP napsal:

Čekal jsem od vedení nějaké zhodnocení nepovedené sezóny, pojmenování problémů, výhled do budoucna nebo zase nějakou pergolu. Ale nepřišlo nic. Bohemka asi s fanoušky komunikovat nepotřebuje. Tak jenom ve zkratce za mě. Majitel: Majitelé nesou vždy ...

Nemyslím si, že by pantáta mladému Darkovi nepomáhal. Bohužel ale, peněz není nazbyt, takže i proto je možná Darek JR. stále ředitelem, asi je to pro Bohemku ta nejekonomičtější varianta. Zůstane to v rodině, mladý se starým se vždycky nějak dohodnou a není třeba angažovat někoho cizího, který by byl třeba podstatně dražší a nadto by si ještě třeba dovolil nesouhlasit s názory a požadavky pantáty.

Teď už je na to pozdě, ale sportovním ředitelem měl být dávno Panenka, stejně tak se jeho jméno mělo aktivně využívat při shánění sponzorů. Psal jsem to tu již několikrát, ale nevyužití jeho osoby je alespoň pro mě jedním z nějvětších pochybení v historii Bohemians vůbec. V první řadě měl být pořádně zaplacen, bohužel, tady spíš panuje takový názor, že by to snad měl dělat z lásky k Bohemce zadarmo. Ale takhle to nefunguje. Tak z něj teď máme alespoň čestného presidenta, ale Bohemce to nepřináší vůbec nic. Jen si představte, že za vámi jako za hráčem přijde Panenka a řekne vám, že vás považuje za dobrého fotbalistu a že by byl rád, kdybyste do Bohemky přestoupil. Tak minimálně by vám to asi zalichotilo ne? A nebo vám zavolá nějaký pan Držmíšek. Tak za kým byste šel radši? 

Osa Křapka - Hronek - Květ - Puškáč. Jako na první pohled dobrý, ale Květ by za mě někdy zasloužil s prominutím bičíkem přes záda, aby se začal hýbat a Puškáč je zase velice často zraněný, což nás směrem dopředu dost limituje. Co tomu klukovi pořád je ??? Špatný způsob tréninku, opakující se zranění pramenící z tlaku na co nejrychlejší návrat na hřiště nebo něco jiného? Osa musí být nejen kvalitní, ale taky pevná a stabilní, což tahle moc není. Navíc do osy mužstva by měl patřit i gólman a tady teda fakt nevím.

Trenéři - mě je Veselý celkem sympatický, ale víte jak to u nás chodí, o trenérech to je až ve druhé řadě. Prostě, bez kvalitních surovin svíčkovou neuvaříš, ani kdyby ses rozkrájel.