Příspěvek Diskuzního fóra

DFB představenstvo napsal:

Vyjádření představenstva DFB k nové sérii hráčských dresů Od úterní tiskové konference jsme se interně zabývali absencí loga DFB na nové sérii dresů.  Ve středu pak představenstvo jednomyslně přijalo následující usnesení a informovalo o něm vedení ...

Milé představenstvo DFB. Dle vyjádření klubu na hlavní stránce, vaší práci pro DFB za vás dělá klub. Proč? To už (a prý i napoprvé to navrhlo vedení klubu) nedokážete dojednat logo fanoušků na dres Bohemky? To vám musí Klub i navrhnout, zda nechcete inzerát na hledání nových členů do DFB v klubovým magazínu? Co vlastně děláte pro DFB? Rušení fóra určitě přinos pro fanoušky Bohemky nebyl. A tvrdit nám snad určitě nechcete, že celé dny a týdny vyjednáváte o rekonstrukci Ďolíčku.

Já tedy určitě nesouhlasím s názorem, že by mělo být DFB taková "podržtaška", jak se tu někdy dříve podobně vyjádřil bývalí senátor za voliče ČSSD a KSČM. DFB by mělo hlavně zastupovat a prosazovat zájmy fanoušků v klubu a kontrolovat zbylé akcionáře, zda nejdou proti fanouškům klubu. Protože fanoušci jsou to jediné stálé, co klub má. Hráčů co podrazili klub tu bylo plno, majitelů co například okradli klub o stadion, či ho zadlužili, tu taky pár bylo, ale fanoušci tu jsou stáli ty stejný, i když právě díky některým krokům od vedení Klubu za přihlížení představenstva DFB jich poslední roky rapidně ubylo.