Příspěvek Diskuzního fóra

hm71 napsal:

Víš, vím že děláte někteří víc než kdokoli jiný a sebekriticky musím říct i než já, ale zcela mě mrzí když běžní fanoušci Bohemky, volají o pomoc na zdejším fóru ( jejich kritiku výkonů jak ...

Já tomu rozumím a rozhořčení chápu. Ale byla by fajn i trocha porozumění pro mě a vlastně i pro ostatní kluky z představenstva. Mluvit budu ale jen za sebe:

1) Já do představenstva s klukama šel hlavně kvůli Ďolíčku. První ligu oželím, ale Bohemku mimo Ďolíček nedám. Stadion je moje priorita. Tím směrem upínám většinu času a sil, a to nad rámec dalších pracovních povinností, rodinného života, volného času, atd. Stojím si za tím, že se nám v lobbyingu a rozvoji stadionu dost daří, byť se to může zdát pomalé, nevýrazné, nedostatečné. "Bohužel" tomu dávám tolik, že se na tu herní stránku prostě nedostává.

2) Na rovinu - já fotbalu prostě nijak zvlášť nerozumím a nehodlám si na znalce ani hrát. Bohemka pro mě je Ďolíček, kamarádi, komunita a asi až potom fotbal jako hra. Když nevyjmenuju z hlavy ani celý kádr, jak mám posuzovat herní stránku a volat po odvolání sportovního ředitele? Sorry, ale na to jsou tu profíci a tím já bohužel nejsem.