Příspěvek Diskuzního fóra

petr.koukal napsal:

Zdravím, můžete mi napsat, jaký tým a ve které soutěži trénujete? :-)

Vážený pane Koukale, oslovuji Vás takto, neboť si myslím, že pro dnešní Bohemku odvadíte kus slušné práce, také proto, že jsem již starší generaci a vím co se sluší. 

Reaguji však na vaši, promiňte mi to ,hloupou otázku. Nebylo by z Vaší strany spíše profesionální dotazujicimu spíše na jeho kritiku věčně a profesně odpovědět, než ho lustrovat? Není totiž jediný, který není spokojený s výkony hráčů, tak sportovního úseku a nutno podotknout, že se jedná již o dlouhodobý vývoj. Myslím, že i vy čtěte tuto rubriku a kritiky na hráče a vývoj v nákupu a prodeji, tedy práci sportovního úseku je tu více než dost.

Musím říci, že nejsem přesvědčen, že by Bohemka byla na přestupovém trhu nějak příliš aktivní. Posílení klubu po minulé poslední sezóně myslím je nedostatečná a přestupková politika nákupu nepotřebných či hráčů klubu po zranění, není ani hoden naší Bohemky.Nejsem ani přesvědčen že chybou nám pomůže snížení počtu hráčů v týmu bez kvalitního posílení.

Prosím, odpovězte jak jste spokojeni jako fanoušek Bohemky s posílením klubu. Odpovězte, jak očekáváte umístění Bohemky v ročníku a co pro to vy jako DFB jako akcionář a zástupce nás hraje uděláte , jsem totiž přesvědčen, že aktivní kritika je lepší než pochlebování majitelů a sportovního úseku a pak následně čekání jak to nakonec dopadne. Tentokrát jsme měli štěstí...co ale bude příště.

A pro kritiky Kačrra,jsem zvědavý co budete říkat za 5,10,15 kol. Polovina z vás tu plakala, nadávala úplně stejne, když jsme hráli v minulé naposledy 

 baráž a jen se štěstím nesestoupili. Myslíš, že novou sezónou je vše samo najednou jiné. Kolik přišlo nových změn,aby bylo vše lepší? 

Přesto že do fotbalu dělám celý svůj život, jsem amatér a nepracuji v žádném profi klubu, myslím , že nejdeme správnou cestou jsem pro změnu sportovního reditele .

Po stránce právní, konkurzy,stadion, zázemí to je jiná a mnohem lepší písnička,zde i DFB odvádí skvělou práci.

Ale stačí to fanouškovi?