Příspěvek Diskuzního fóra

V úterý se sešlo představenstvo DFB, které řešilo zejména obecný ekonomický vývoj a jeho dopad na hospodaření klubu a nepřímo tak i na hospodaření DFB. Je evidentní, že se DFB (jako desetiprocentní akcionář) bude muset více podílet na financování klubu. Aktuálně připravujeme různé scénáře, které následně předložíme členům DFB.

Ďolíček. Ve čtvrtek nás čeká ustavující Zastupitelstvo hlavního města Praha. To je bohužel jediná jistota kolem politické situace na „velké Praze“, kterou máme. Pražská developerská společnost však pokračuje v přípravě architektonické soutěže a čerpá peníze, které k tomuto účelu pro letošní rok dostala. Dle našich informací se stále počítá s vyhlášením soutěže do konce roku.

Martin Kurka pohovořil o jednání kolem montované tribuny. Její výstavbu komplikují Pražské vodovody a kanalizace kvůli podzemní stoce. Nadále se zástupci PVK jednáme a hledáme možná řešení. David Vodehnal rozebral seznam drobných (údržbových) oprav v Ďolíčku, které proběhly (a probíhají) během podzimu. Děkujeme dobrovolníkům, kteří nám pomohli s novou vizáží klokana na hlavní bráně a prosíme jakékoliv klokany-řemeslníky (zedníky, elektrikáře, klempíře,…), kteří by byli ochotni (i za úplatu) pomoci s dalšími drobnostmi v Ďolíčku, aby se nám případně ozvali na dfb@bohemians1905.cz. Venca Vlček pak popsal vývoj ohledně rekonstrukce hrobky Zdeňka Dannera. I v této věci se posouváme dál.