Příspěvek Diskuzního fóra

tomiisek napsal:

Knihu vytiskli takřka komplet, jen z ní vypadlo, že jsme vyhráli titul a postoupili do semifinále poháru UEFA :)

Tak to je hodně kruté, prvému je tam věnováno čtyřicet stran a druhému dalších dvacet!!!!!

Kvůli tomu, že si někdo třeba po uzávěrce všimne, že v pojmu Poštorná je malé pé, nebo, že jsme si vědomi, že ve výčtu trenérů asi některá jména doteď schází, stejně jako upřesnění některých datací (i když jsme zase o měsíc »chytřejší« a něco málo by šlo upřesnit), leč pro podobné úpravy by se již tisk ani distribuce nezastavovaly... [v prvé vlně podobné drobnosti již prostě pár týdnů odstranit nejde, snad jednou v budoucnu v případných dotiscích...] 

... a pokud to někoho zajímá, tak všechny zásadní šotky byly v sezóně 2009/10 -- a jedině tam jdou v současné fázi odstranit, nebo to alespoň tiskárna přislíbila, ale celá ta "sranda" i tak přijde Epochu na šestimístnou částku; zcela nový tisk by byl pro nakladatelství v této situaci už  nejspíše zcela likvidační a to by nám (nejspíše i Bohemce) zejména přátelé vojenské a fantasy literatury asi těžce zazlívali!!! 

A »za dobrotu na žebrotu« si toto sportovně veskrze zelenobílé nakladatelství určitě nezaslouží!!! Pravda, věc se sice velmi táhla, tady není o čem diskutovat, ale pokud si vzpomenete na původní ediční plán, tak počítal jen s jedním svazkem a přislíbeno bylo 500 stran -- nakonec jich "Jenšík & spol." sesumírovali více než trojnásobek a mohlo být ještě mnohem mnohem víc, ALE těch faktorů PROTI bylo v posledku už zkrátka přespříliš. 

PS/ Třeba jednou prozradím více, ale určitě ne teď, vše je příliš čerstvé a bolavé...