Příspěvek Diskuzního fóra

kolina napsal:

Ahoj, prosím neber to jako nějaké rejpání, děkuji za tvou práci a stojím za tebou tak či onak, nicméně nějak mi schází aktualní informace ohledně rekonstrukce Dolíčku?!? Prosím můžeš informovat jak vypadá situace ohledně vyhlášení té ...

Ahoj, naprosto souhlasím s tvou poslední větou. Na druhou stranu se toto v jednání s městem dělo vždy, už v dobách jednání o odkupu. Takže bychom neměli být překvapení.

Aktuálně dotahujeme s RHMP a PDS nápravu srpnového usnesení tak, aby mohla PDS táhnout soutěž zcela sama (až do fáze projektové dokumentace) bez dalších zásahů politiků. Paradoxně nám v tom aktuální průtahy se zvolením nové Rady spíše přejí a mělo by to projít ještě za současné Rady, která tomu je nakloněna. Čímž neříkám, že by nová nebyla (nevím), ale určitě by trvalo, než by se rozkoukali a my jim to celé nanovo vysvětlili. PDS je na vyhlášení architektonické soutěže připravena, tam průtahy neočekávám. Aktuálně jde opravdu jen o to, abychom jim doladili (z našeho pohledu vylepšili) podmínky pro práci.