I. liga mladšího dorostu (U17)
Bohemians 1905
3:0 (0:0)
1.FC Brno
středa 12. srpna 2009 15:15
Branky
52. Ondruš (pen.), 65. Maxa, 75. Přibáň.
ŽK
Maxa, Šebek T.
Sestava Bohemians 1905: Smrčka - Plamínek, Kopřiva, Ondruš, Dolejš - Benetka (58. Přibáň), Mižič, Šebek T., Trýzna (41. Zimmermann) - Šebek V. (64. Maxa), Balcárek (78. Špůrek).
Místo zápasu
Loko Vršovice

Reporáž

Ve středu odpoledne jsme na úvod soutěže hostili mužstvo 1. FC Brno. Do utkání jsme vstoupili aktivněji, měli herní převahu a vytvořili si několik slibných šancí ke skórování. Bohužel se nám nepodařilo šance proměnit, případně nevycházela finální přihrávka. Závěrem prvního poločasu jsme lehce ustoupili ze scény a Brno tak dostali do hry. Hosté si ale výraznější příležitost nevypracovali.

Do druhého dějství jsme vstupovali s jednou změnou a vidinou na vstřelení branky. Kluci makali a táhli za jeden provaz, z čehož vyplynulo několik šancí. Do vedení jsme se dostali proměněnou penaltou, nařízenou za faul. Po vstřelení branky se objevila pasáž hry, kdy jsme se nechali zatlačit před naši branku, ale vše netrvalo dlouho, kluci se dokázali oklepat a znovu svědomitě pracovali. Vydařilo se střídání, kdy se po minutě na hřišti trefil Maxa a další branku přidal taktéž střídající Přibáň. Výsledek jsme si do konce utkání již pohlídali a za předvedený výkon klukům patří poděkování; a samozřejmě 3 body zůstávají doma.

K dalšímu utkání míříme na půdu Slovácka, kde se budeme snažit navázat na předvedený výkon a výsledek z prvního kola.

Trenér Martin Pačanda: "Utkání se odehrálo ve vysokém tempu. Obě mužstva se snažila hrát kombinační fotbal. Měli jsme navrch v bojovnosti a nasazení, což rozhodlo o zisku prvních bodů v soutěži. Výsledek o 3 branky je pro Brno možná příliš krutý, ale naše vítězství zasloužené. V dalším utkání na Slovácku bychom chtěli navázat na dnešní výkon a zapracovat na nepřesnostech, které se v naší hře objevovaly."