I. liga mladšího dorostu (U17)
Most
2:1 (0:1)
Bohemians 1905
sobota 31. října 2009 13:15
Branka Bohemians 1905
10. Hanzl.
Bohemians 1905
Doležel - Trýzna, Kopřiva, Špůrek (41. Šebek V.), Švec - Zimmermann, Mižič, Šebek T., Přibáň - Hanzl (57. Maxa), Balcárek. Připraveni: Benetka, Bricín, Dolejš a Vu Nhat.
Místo zápasu
TCM Souš

Reporáž

Cíl pro utkání 13. kola jsme měli jasně daný. Konečně po šesti kolech vyhrát. Domácí Most se nacházel na posledním místě tabulky a přivítal nás ve svém areálu TCM Souš na kvalitně připraveném trávníku.

Od začátku jsme chtěli na soupeře ,,vlítnou‘‘, být aktivní a dostat domácí pod tlak. Úvod jsme měli opravdu povedenější než domácí a v první minutě nás v šanci zastavil ofsajd. Na druhé straně se domácí dostali po chybě Kopřivy do protiútoku, ale naštěstí Špůrek ve skluzu odehrál míč na roh. V 8. minutě jsme hezky otočili hru z levé strany na pravou, ale Zimmermannovi míč před střelou odskočil.  V 10. minutě jsme se dostali k podobné situaci, míč se dostal z levé strany po ose Švec, Přibáň na Zimmermanna a ten kolmou přihrávkou vyslal Hanzla do vápna, který uklidil míč podél brankáře na zadní tyč. Ve 14. minutě bylo horko před naší brankou, špatně odvrácený míč po rohovém kopu se dostal k volnému hráči. Doležel nás v tento moment nadvakrát podržel. Za další 2 minuty neodhadl Špůrek dlouhý míč a mohl jen děkovat domácímu hráči, že vyslal svůj pokus mimo tyče. V druhé části první půle se hrálo spíše mezi vápny. Až těsně před pauzou se objevily výraznější šance, u naší branky nás opět podržel Doležel.

Do druhého poločasu jsme se pokusili vyřešit problém s nejistým středem obrany, na stopera se stáhl Tomáš Šebek. Hned v první minutě jsme měli obrovskou šanci, Hanzl vyslal do úniku Zimmermanna, jeho zakončení brankář neudržel, ale míč skončil nakonec těsně vedle branky. Ve 49. minutě domácí neproměnili další velkou příležitost po trestném kopu. Dále jsme se přestali pohybovat, nechali se zatlačit na vlastní polovinu, nepřesně rozehrávali a protiútoky špatně řešili. V 57. minutě nás opět podržel Doležel a když pak v další příležitosti byl již překonán, zastoupil jej Švec. Ve stejné minutě byl s křečí střídán Hanzl. Domácí se dále více tlačili k našemu vápnu a zdálo se, že je jen otázkou času, kdy již tlaku podlehneme. To se stalo v 62. minutě, kdy Mižič vyvážel míč, přišel o něj a domácí udeřili z protiútoku do rozhozené obrany. Zanedlouho jsme mohli jít opět do vedení, ale Balcárek neproměnil svůj samostatný nájezd na brankáře. Úplný trest přišel v 74. minutě, kdy domácí strhli skóre na vlastní stranu. Přenesli hru na levou stranu, kde byl Přibáň příliš vytažený, došlo tedy k přečíslení, hráč se dostal kličkou do zakončení a výsledek byl jasný.
Máme tedy na kontě 7. porážku v řadě a příští týden nás čeká doma městský rival z Letné.

Trenér Martin Pačanda: "Asi nejhorší výkon jaký jsme do této doby odehráli. Hrubé chyby v obranné fázi, nevynucené ztráty míče, nepřesnosti v kombinacích a zakončení."