Česká liga mladších žáků (U13)
Most
0:3 (0:2)
Bohemians 1905
sobota 7. listopadu 2009 12:00
Branky
14. Tomič, 22. Brak, 44. Čapek .
Sestava Bohemians 1905
Zýta - Begić, Brak, Skuček, Šulc (28.Malík) - Štochl (50.Trčka), Nezbeda (32.Kocourek), Tomič, Klouček (50.Vltavský) - Čapek, Kumprecht (47.Puczok)
Místo zápasu
Albrechtická

Reporáž

V posledním mistrovském utkání na půdě soupeře v tomto kalendářním roce jsme uspěli na půdě Mostu, kde jsme podali velice dobrý výkon a zvítězili jsme 3:0. O branky se podělili Tomič, Brak a Čapek.

Vstup do utkání nebyl bůhvíjaký, ale po třech minutách zápasu jsme získali otěže utkání do svých rukou a až do konce střetnutí jme je nepustili. Praktikovali jsme vysoce posazený presink a zvolená taktika nám vyšla. Soupeř neměl klid na rozehrávku a my jsme tak snadno získávali míče na polovině domácích. Z toho pramenily i šance, ale na gól jsme si museli počkat až do 14. minuty, kdy Klouček výborně zapresoval, poslal balon na Čapka. Ten si polovysoký centr ukázkově přebral do běhu a byl ve vápně sražen. Následný pokutový kop proměnil s přehledem Tomič, ač se mu na něj zprvu vůbec nechtělo.
O osm minut později se po signálu z rohového kopu trefil Brak a my jsme šli do kabin s dvougólovým náskokem.

Druhou půli jsme začali na stejné vlně, jako jsme končili první dějství. Předváděli jsme agresivní a zároveň velmi atraktivní fotbal s množstvím kombinací. Soupeře jsme jednoznačně přehrávali a jen vinou opět špatné koncovky jsme nevstřelili více gólů. Pojistku a definitivní tečku zápasu dal Čapek, který dorážel odražený balon. Poté šel ještě zmiňovaný střelec dvakrát sám na brankáře, ale mostečtí se debaklu ubránili. Kluci si zaslouží za předvedený výkon pochvalu.