Česká liga mladších žáků (U13)
Bohemians 1905
4:0 (2:0)
Viktoria Plzeň
neděle 15. listopadu 2009 12:00
Branky
6. Tomič, 30. Brak, 42. Čapek, 56. Čapek
Sestava Bohemians 1905: Dařina - Trčka, Brak, Skuček, Šulc (29. Čapek) - Štochl (22. Vltavský), Nezbeda (17. Vodrážka), Tomič, Klouček (41. Puczok) - Kumprecht (37. Kocourek), Malík.
Místo zápasu
Loko Vršovice

Reporáž

Dnes jsme porazili na Loko Vršovice soupeře z Plzně 4:0 (2:0). I přes podprůměrný výkon jsme se soupeřem neměli žádné problémy a v až přílišné pohodě jsme dokráčeli pro šesté vítězství v řadě.

Vstup do utkání jsme mohli mít snový, jenže Malík v úvodních sekundách při gólové šanci prováhal správný moment pro střelu, která tak byla soupeřem zblokována. Ale již za šest minut později jsme vedli 1:0 po brance Tomiče, který využil dravosti Kumprechta při souboji s brankářem. Za dvě minuty jsme mohli vést dvoubrankovým rozdílem, ale celou situaci jsme špatně vyřešili. Byli jsme lepším týmem, což je dost smutné konstatování na to, jaký jsme podali výkon. I proto už v průběhu poločau došlo ke třem střídáním. Některé vinou zranění, jiné zapříčiněné výkonem. V poslední minutě úvodního dějství se ještě trefil Brak a vedli jsme 2:0. Až na pár krásný momentů, kterých bylo tentokrát jako šafránu jsme nic valného nepředvedli.

Druhá půle již byla o něco lepší, ale nic světoborného to nebylo. Sice jsme začali lépe kombinovat a lépe se pohybovat, což bylo mimochodem na těžkém terénu dost obtížné, ale stále byla na naší hře patrná nepřesnost. Několik zajímavých akcí jsme však předvedli a především akce, která započala u levé postraní čáry a v narážečkách jsme se dostali až do vápna soupeře, stála za to. I ve druhém poločase jsme vstřelili dvě branky, pod které se podepsal Čapek.