Česká liga dorostu U16 (U16)
Bohemians 1905 B
2:1 (1:1)
Slavia Praha B
středa 11. listopadu 2009 12:30
Branky Bohemians 1905
7. Hubínek, 52. Horáček.
Bohemians 1905
Bricín - Malina, Žaloudek, Hejno, Klement - Hubínek (55. Bulíček), Nerad, Kraus (41. Horáček), Havel - Barták (65. Slavík), Slánský (60. Egert).
Místo zápasu
Šeberov

Reporáž

Trenér Vychodil: "Neuběhlo ani deset minut a již byl stav skóre 1:1. V 7.minutě získal aktivní Slánský presinkem míč, pronikl do vápna a jeho přihrávku usměrňuje do branky hostů Hubínek. Neradujeme se však dlouho, protože za dvě minuty prolétl přímý volný kop celým vápnem a nikým netečován skončil za zády Bricína. Ten svoje zaváhání napravuje v minutě sedmnácté, když včasným vyběhnutím a pádem pod nohy útočníka Slávie zlikvidoval šanci hostů. Ve 24. minutě postupuje s míčem Havel, z dvaceti metrů napřahuje a jeho střela končí na tyči soupeřovy svatyně. Zvyšujeme aktivitu a rušněji je před brankou soupeře. Ve 33.minutě Barták vysoko přestřeluju po průniku Hubínka a jeho zpětné přihrávce a v poslední minutě první části  vychytal Slánského v ideální pozici brankář Slávie.

Za aktivní nástup po pauze jsme odměněni vedoucí a  jak se ukázalo i vítěznou brankou. Horáček si nejprve srovnal mířidla, aby v 52. minutě už zacílil přesně, když si s přehledem poradil s přihrávkou Nerada za obranu. Hosté jsou pasivní a my můžeme utkání rozhodnout. Příležitost Slánského, jehož opět vychytal brankář, a šance Havla po centru Nerada však zůstávají nevyužity. To se nám mohlo stát osudným. V 78.minutě si naštěstí útočník hostů nezpracovává ve výhodné pozici dobře míč a Bricínův zákrok je i díky tomu úspěšný. A ve druhé minutě nastavení předvádí zkrat Klement. Autové vhazování provádí směrem k vlastní brance na stopera Egerta, jehož dostupuje útočník Slávie a z následné akce nás zachránila levá tyč!

Jsem rád, že po skalpu Sparty jsme si v podzimní části připsali i úspěch se Slávií. Myslím si, že vítězství je to zasloužené, i když jsme o něj mohli v závěru utkání přijít. Rozhodně bylo v utkání více rušno před brankou soupeře, než před naším brankářem Bricínem. Kvalitnější fotbal byl k vidění v části první, která byla pohlednější než část druhá. Obě mužstva jsou svojí kvalitou rozhodně schopna předvádět zábavnější představení."