Česká liga dorostu U16 (U16)
Bohemians 1905 B
4:4 (3:2)
Viktoria Plzeň B
neděle 13. září 2009 12:30
Branky
2. Bulíček, 7. a 20. Slánský, 66. Matějka - 19., 28., 50., 58. min.
Sestava Bohemians 1905 B: Starczewski - Jasz, Egert, Malina (41. Kejval), Fábera (56. Dufek) - Bulíček (61. Matějka), Richtrmoc, Rothe (41. Barták), Hubínek- Slánský, Horáček.
Místo zápasu
Chuchle

Reporáž

Trenér Vychodil: "Třetí domácí zápas a opět přestřelka, tentokráte s osmi vstřelenými brankami. Nástupem do utkání jsme hosty překvapili a již v sedmé minutě jsme vedli 2:0, kdy zejména první branka Bulíčka, zpoza vápna, byla výstavní. Ve zbytku poločasu však soupeř působil podstatně fotbalovějším dojmem, přehrával nás na míči a v 19. minutě dorážkou po standardní situaci snížil. O minutu později nám Slánský opět zajistil dvougólový náskok, kdy zakončil samostatný únik. Aktivní Plzeň však ještě do poločasu přes naše statické stopery vstřelila kontaktní gól. Obrat ve skóre hosté dokonali během prvních 20-ti minut druhé části, kdy se dvakrát prosadili křížnou přihrávka přes nezajištěnou naší pravou stranu. Alespoň bod pro nás zachránil Matějka, který zúročil aktivní napadání útočného dua Slánský – Barták.

Konečný výsledek je dnes z našeho pohledu především ubojovaný, herní kvality v přechodové fázi k vidění mnoho nebylo, protivník byl v celkovém pohledu lepším mužstvem a nás může těšit snad jen naše produktivita. Tento náš výkon byl prozatím tím nejslabším, co jsem v sezoně předvedli a někteří hráči tedy rozhodně nabízenou šanci ukázat se v mistráku za pačesy nechytli."