Česká liga dorostu U16 (U16)
Bohemians 1905 B
0:0 (0:0)
Meteor
neděle 27. září 2009 12:30
Sestava Bohemians 1905
Homola– Jasz, Egert, Hejno, Malina- Matějka (60.Dufek), Richtrmoc (51.Nerad), Kraus, Bulíček (41.Havel)- Slánský (30.Slavík), Barták
Místo zápasu
Chuchle

Reporáž

Komentář trenéra Vychodila:
"Ve čtvrtém domácím utkání se již přestřelka nekonala a dokonce nepadla branka žádná. Přesto jsme se dnes prezentovali velmi dobrým výkonem a ve všech klíčových činnostech jsme byli lepším mužstvem. Aktivním nástupem jsme si vypracovali několik slibných palebných pozic, jenže zacílit přesně se nám nezdařilo. Postupně se hra vyrovnávala a hosté se začínali tlačit i před naší branku a to především díky standartním situacím. V samotném závěru poločasu však promarnil po dobrém napadání loženku střídající Slavík, který s nabídnutou šancí naložil stejně jako v Boleslavi, tedy lehkovážně. Vstup do druhé části jsme zvládli opět trochu lépe než hosté, ale v následujícím průběhu se hra opět vyrovnala a moc vzruchu před brankami nebylo. Závěrečná čtvrthodinka již ale byla plně v naší režii, soupeř viditelně fyzicky odpadal, tempo dirigoval Nerad a  hlavní roli zakončovatele si pronajal Barták, kdy dorážku po rohu mu zastavil až obránce na brankové čáře a po průniku Nerada mu chyběly jen centimetry na zadní tyči k zasunutí míče do sítě.

Dneska jsme bodově ztratili. Vzhledem k postavení soupeře v tabulce a jeho způsobu hry, jsem jako trenér měl k němu respekt. Naše obrana však pracovala na výbornou a výrazně tak ulehčila práci brankáři Homolovi při jeho premiéře. Nemohu nezmínit výborný výkon Egerta, který vedle kapitána Hejna předvedl prozatím nejlepší vystoupení pod naším vedením. V záložní řadě hráli prim středoví hráči, zatímco ostré kraje dnes působili poněkud bezzubě."