Česká liga dorostu U16 (U16)
Bohemians 1905 B
2:4 (2:2)
Č. Budějovice B
neděle 25. října 2009 12:30
Branky
9 min. 0:1, 22. min. 0:2, 25. min. Barták 1:2, 35. min. Hejno 2:2 (pen.), 44. min. 2:3, 55. min. 2:4.
Bohemians 1905
Homola - Jasz (55. Slavík), Egert, Hejno, Dufek (41. Klement) - Matějka (41. Fábera), Kejval (41. Rothe), Richtrmoc, Hubínek - Barták, Slánský.
Místo zápasu
Chuchle

Reporáž

Trenér Vychodil: "Po ospalém úvodu začalo být rušno před brankami až ke konci úvodní desetiminutovky. První jsme zahrozili my, ale Hubínkova hlavička se mezi tyče nevešla. V 9.minutě zahrávají hosté ze strany přímý kop a přetažený míč nachází hlavu hostujícího hráče a prohráváme 0:1. Budějovičtí mají více ze hry, jsou nebezpečnější a ve 22.minutě se prosazují podruhé, když prostřelují nejistého Homolu z přímého kopu. V 25.minutě se uvolnil po autovém vhazování Barták a po jeho zakončení chybuje brankář i na straně soupeře, 1:2. Za tři minuty je k našemu údivu faul Hejna posouzen jako penaltový, ale brankář Homola se vyznamenává a pokutový kop vyráží na roh. Zvyšujeme aktivitu a ve 35.minutě získáváme výhodu penalty i my (a sportovně musíme přiznat, že opět k našemu překvapení), z níž se Hejno nemýlí 2:2.  V samotném závěru udržel remízový poločasový stav Homola, který zlikvidoval obrovskou šanci hostů po průniku přes naší absolutně nefungující pravou stranu.

Druhý poločas se odehrává pod taktovkou hostů. Ve 44. minutě neodhadl vyběhnutí při rohu Homola, míč jen vyráží a než jsme se zorientovali, třepetá se v naší síti 2:3. Po hodině hry inkasujeme počtvrté a myslím si, že branka by patřila do silvestrovského pořadu, hlavní role Homola a Hejno…. Naší jedinou kloudnou příležitostí byla Bartákem nastřelená tyč, jinak jsou však hosté pánem na hřišti. Další branky však již nepřidávají, i když od 60.minuty dohráváme o jednoho muže v poli méně, když po zranění Homoly musel utkání dochytat útočník Slánský. 

Dnes jsme prohráli naprosto zaslouženě. Jsem hodně zklamaný, jakým týmovým výkonem jsme se prezentovali a co předvedli někteří jedinci. Ustrašení a uťáplí fotbalisté nemůžou myslet na zářnou budoucnost. Byla radost pohledět v týdnu v tréninku na kluky při hře a o to více jsem si protrpěl dnešní utkání…
"