Česká liga dorostu U16 (U16)
Most B
0:3 (0:1)
Bohemians 1905 B
neděle 15. listopadu 2009 12:30
Branky
63. a 75. Slavík, 14. Žaloudek z penalty.
Bohemians 1905
Starczewski (41. Homola) - Dufek, Egert, Žaloudek, Nováček - Matějka (41. Kraus), Kejval (55. Havel), Rothe, Bulíček - Slavík, Barták (15. Slánský).
Místo zápasu
TCM Souš

Reporáž

Trenér Vychodil: "V první části toho obě mužstva mnoho nenabídla. V 9.minutě si zavařil Straczewski před vlastní brankou, když neudržel střelu a v poslední chvíli zabránil pádem pod nohy ve skórování domácímu útočníkovi.  V minutě čtrnácté zacentroval Dufek, Slavík se dle soudu rozhodčího nedostal k zakončení na základě faulu a nařízenou penaltu proměnil Žaloudek 0:1. Ze zbytku poločasu stojí za zmínku minuta 28., v níž těsně vedle zamířil Matějka po průniku Slánského a dvě zaváhání Starczewského při standartkách Mostu, kdy to na tribunách jen zahučelo.

Po změně stran bylo živěji a zejména naší ofenzivu rozhýbal příchod Havla. V 52. minutě po uvolnění od Rotheho přestřeluje z hranice vápna Bulíček. V následující pětimutovce mají domácí dvě příležitosti ke srovnání skóre. První přímý kop likviduje Homola a druhý končí na břevně naší branky. Utkání zlomila druhá naše branka v 63. minutě, kdy se prosadil z malého vápna Slávík, jemuž naservíroval lahůdku Rothe - 0:2. Pět minut před koncem Slavík přidal ještě jednu branku, když dokončil spolupráci Slánský - Havel a odražený míč od břevna pohotově vrátil mezi tyče - 0:3.

Viděli jsme utkání nevalné úrovně. Především první poločas to z naší strany byla převážně práskaná, branku domácích jsme téměř neohrozili, a tak nějak si hráči dělali co chtěli a ne co si říkáme v kabině a vyžadujeme pak přenést na hřiště. Poločasová poklidná domluva, spolu s oživením hry střídajícími hráči, alespoň vedla ke zvýšené aktivitě a výraznějšímu rozdílu ve skóre. Celkově je ale lepší na takovéto vystoupení zapomenout..."