Česká divize starších žáků (U14)
Bohemians 1905 B
5:1 (3:1)
Junior Děčín
sobota 24. října 2009 10:15
Branky Bohemians 1905
12. a 70. Habětín, 4. Charvát, 25. Grohmann, 67. Müller.
Bohemians 1905
Koudelka (36. Přibyl M.) - Onderka (36. Šetina), Kalaš (36. Hořák), Charvát, Přibyl T. - Radimský (61. Houštecký), Kostka (K), Petřík, Grohmann (55. Nábělek) - Habětín, Müller.
Místo zápasu
Vítkov

Reporáž

Na velmi těžkém terénu (hlavně střed hřiště) jsme vsadili na bojovné typy a hru více po stranách. To se celkem podařilo, ale hlavně prvních 10 minut nás soupeř zlobil dlouhými balóny za obranu, která nestačila včas zareagovat jak na odcouvání, zajištění, tak na rychlé útočníky. Paradoxně jsme v této pasáži vstřelili dvě branky, takže nezaujatého diváka muselo utkání bavit. A když přidal třetí gól Grohmann, zdálo se, že soupeř rezignoval, ale v poslední minutě prvního poločasu střelou z dálky od břevna do brány dal jasně najevo, že se s tímto výsledkem nechce smířit.

Druhý poločas nebyl z naší strany tak zdravě agresivní, ale přesto po velmi dobře načasovaných přihrávkách kapitána Kostky jsme mohli přidat další branky. To se nám podařilo až v úplném závěru a myslím si, že za dnešní výkon byla výhra zcela zasloužená.