Pražský přebor starších žáků (B žáci (přebor))
Bohemians 1905
1:2 (1:1)
Dukla Praha B
neděle 13. září 2009 11:45
Branky Bohemians
16. Hořák.
Sestava Bohemians 1905 C: Koudelka (36. Kubeník) – Onderka, Kalaš (57. Klégr), Houdek, Sládek – Nábělek (36.Radimský), Nebeský , Švestka M., Houštecký (57. Dvořák) - Hořák, Habětín (36. Fiala).
Místo zápasu
Šeberov

Reporáž

Dnešní utkání jsme začali velmi aktivně a hned od počátku si vynutili územní převahu. V 16. minutě jsme zúročili náš první rohový kop, když si Hořák dobře naběhl a hlavou otevřel skóre - 1:0. Bohužel nám vedení vydrželo pouze 2 minuty a soupeř z brejku vyrovnal na 1:1. Poté následovala plejáda „zahozených“ šancí našich útočníků. Do kabin tak šla mužstva za nerozhodného stavu.

Druhý poločas se odehrával podle podobného scénáře jako první. My měli územní převahu a Dukla hrozila z rychlých brejků. Po hezké kombinaci z pravé strany se nám podařilo vsítit gól, který ale nebyl uznán pro údajný ofsajd. O tom, že si Dukla odveze všechny body, rozhodla 60. minuta. Fiala nešťastně zasáhl na hranici pokutového území rukou odvrácený centr a následný pokutový kop proměnil Entner svým druhým gólem v zápase ve vítězství Dukly. Náš závěrečný tlak totiž žádnou gólovou akci nepřinesl.

Trenér Hasman: "Dnes bych chtěl hráče pochválit za přístup k utkání, neboť ten byl oproti minulému zápasu zcela odlišný. Hráči se však na vlastní kůži přesvědčili, jak dokáže být fotbal krutý: 6 neproměněných gólových šancí, neuznaný gól a nešťastná penalta. V závěru mi chyběla větší touha po vyrovnání. Slzy v očích hráčů po skončení zápasu mne přesvědčily o tom, že jim výsledek v žádném případě není lhostejný."