Přebor mladších přípravek (U10)
Bohemians 1905
7:0 (3:0)
Slavoj Podolí
neděle 25. října 2009 10:30
Branky
Musil 2, Freisler, Grossmann, Pejša, Koubek, Vakoč
Sestava B1905
Křivohlavý - Strnad, Kotík - Vakoč, Pejša, Freisler - Grossmann, Podrazil; Modrek, Heč - Peake, Musil, Štěpánek - Koubek, Wijas
Místo zápasu
Vítkov

Reporáž

Další díl seriálu jménem Přebor mladších přípravek přichystal osmou část s názvem Slavoj Podolí. Soupeře jsme přivítali na domácí půdě na Vítkově, a přestože se Podolí zrovna nevyhřívá na výsluní tabulky, měli jsme k soupeři respekt a nechtěli jsme jej podcenit.

Jelikož se oproti minulému týdnu umoudřilo i počasí a hřiště se dalo dohromady, bylo vše připraveno pro kvalitní fotbalový zážitek. Do utkání jsme vstoupili lépe a v klidu jsme drželi míč v blízkosti soupeřovi branky. Dařilo se nám přehrávat soupeře v soubojích a jednoduše jsme přecházeli v situacích jeden na jednoho. Snažili jsme se i o kombinace, ale i když byly přihrávky prováděny s dobrým úmyslem, chybělo více rychlosti a přesnosti k jejich realizaci. Do vedení nás poslala 7. minuta, kdy se odrazil míč od soupeřového klubka těl k Freislerovi a ten trefil míč ideálně pod břevno hostujícího brankáře - 1:0. Další šance následovala v zápětí, ale Lukáš Musil po samostatném průniku nezamířil přesně. Tak se na gól čekalo do 13. minuty. Koubek si narazil míč s Musilem a jeho následná střela do šibenice byla krásným navýšením vedení - 2:0. Do poločasu jsme zvedali ruce nad hlavu ještě jednou. Běžela 19. minuta a náš rozehraný rohový kop výborně vystřelil Strnad, brankář výborně vyrazil, ale na pohotově dorážejícího Grossmanna už nestačil 3:0.

V poločasové pauze jsme si řekli, že toto utkání není pouze otázkou skóre, ale také kvality předváděné hry. Chtěli jsme ve hře více přesnosti a soustředění při přihrávce a převzetí míče. To se nám chvílemi dařilo a naše akce dostávaly parametry kvalitního týmu. Přišli i další vstřelené branky. Ve 29. minutě jsme po hezké kombinaci měnili skóre počtvrté. Míč putoval po ose Podrazil, Freisler až ke střelci Vakočovi, který si výborně naběhl a ve skluzu umístil míč do sítě - 4:0. Další branku vstřelil Pejša, který po hezkém prostrčení do uličky od Grossmanna uklidil míč k tyči 5:0. Šestou branku přidal Musil, který si zopakoval průnik z prvního poločasu, ale tentokráte již s gólovou tečkou - 6:0. Poslední slovo v zápase si vzal opět Musil, který povedenou střelou zvýšil skóre na konečných 7:0.

"Utkání s Podolím pro nás bylo pohodovým zápasem, kdy jsme soupeře předčili po všech stránkách a ještě ke všemu si s chutí zastříleli. Cením si sedmi vstřelených branek, stejně jako přístupu hráčů, kteří měli chuť hrát, kombinovat i řešit souboje 1v1. Musíme ovšem stále pracovat na kvalitě prováděných činností. Přihrávka, zpracování i vedení míče musí být prováděno s co největším soustředěním, rychlostí a přesností."