Přebor mladších přípravek (U10)
Bohemians 1905
2:0 (0:0)
ABC Braník
neděle 15. listopadu 2009 10:00
Branky
Traore, Žambůrek
Sestava B1905
Zvoníček, Řehoř, Štěpánek, Koubek, Klečánek, Vakoč, Dostál, Wijas, Freisler, Modrek, Žambůrek, Kotík, Traore, Podrazil
Místo zápasu
Vítkov

Reporáž

Závěr sezóny přinesl sebou poslední utkání proti ABC Braník. Soupeř ze dna tabulky se nám měl postavit na UMT na Štěpničné.

Zápas se nedá hodnotit jinak než, že to bylo nejhorší utkání v této sezóně. Prakticky nic z toho, co chceme hrát, jsme nedodrželi a hra postrádala tempo, nasazení, odvahu a v neposlední řadě i kvalitu. Už od prvních minut bylo vidět, že se na naše kopačky fotbalová kvalita nepřiklání a na umělé trávě jsme měli problémy s převzetím míče do pohybu, vedením míče u nohy i přesnou ostrou přihrávkou. Nemohli jsme si proti soupeři, který hrál velmi houževnatě připravit kvalitní šanci, protože pokud jsme měli míč na noze, tak chybělo udělat něco navíc ve smyslu kvalitní kličky, včasné přihrávky, otočení hry z jedné strany na druhou, zrychlení celé akce rychlým vedením míče nebo prudkou přihrávkou do mezery na rozběhlého hráče a především kvalitní přihrávka před branku. Díky tomu jsme se celý zápas trápili a vysvobodila nás až branka Žambůrka, který otevřel skóre a následně Traore zvýšil na 2:0.

"Dnes jsem z výkonu maximálně zklamán, protože hubená výhra 2:0 nad Braníkem a nepřesvědčivá hra opravdu nejsou znaky, kterými bych chtěl náš tým hodnotit. Každý hráč musí chtít v zápase udělat něco navíc pro tým a kromě toho, že zápas odmakám na 100%, musím přidat i fotbalovou kvalitu v podobě práce s míčem v rychlosti a stálý pohyb bez míče. Pokud chci snižovat kvality soupeře jenom pohledem na tabulku, tak je to velmi krátkozraké. V první řadě musím rozdíl mezi oběma kluby dokázat maximálním výkonem na hřišti, což dnes rozhodně nebylo."