I. futsalová liga (Futsal)
SK Slavia Praha
1:1 (1:1)
Bohemians 1905
pátek 28. srpna 2009 20:30
Branky Bohemians
18. Ulich - 3. Samek (Dvořák).
Rozhodčí
Lobo - Venc.
ŽK
Oliva, Hrdina, Kosina - Vrána.
Diváci
800 (vyprodáno).
Sestava Bohemians 1905: Kudrna, Havel - Šnídl, Junek, Mrština, Slunéčko - Vrána, Málek, Samek, Dvořák - Rosenkranz, Turek.
Místo zápasu
Eden

Reporáž

Historicky premiérový prvo-ligový zápas nedopadl pro náš klub "poraženecky" a to je asi to největší pozitivum, které bychom mohli vyzdvihnout. V duelu svázaném nesčetnými taktickými pokyny se to vyloženými brankovými příležitostmi příliš nehemžilo a tak je výsledek 1:1 adekvátní průběhu hry. Obě branky se zrodily v prvním dějství a obě také padly v rozdílných krajích poločasu. O tu první se postaral ve 3.min po Dvořákově asistenci Samek a znamenala vedení hostující Bohemky 0:1. Druhá branka naopak přišla 3min před přestávkou, tedy v 18.min, a po kombinaci Pleyera s úspěšně zakončujícím Ulichem znamenala srovnání na 1:1, které jak se nakonec ukázalo bylo i konečné.

Dá se říci, že více ze hry měli Slávisté, ovšem když už jsme je zřídka propustili přímo do našeho brankoviště, v drtivé většině to bylo pouze ze "standartek", tak vždy vynikajícně zaúřadoval gólman Kudrna, který si dokázal svou koncentrovanost udržet po celých 40 minut hry. V závěru jsme mohli ještě vedení strhnout na svou stranu, ovšem ani Mrštinova efektní individuální příležitost, ani Šnídlův nájezd z ostrého úhlu gólem neskončily a proto toto očekávané derby skončilo hubenou remízou 1:1. Klub Bohemians1905 děkuje nejen všem hráčům za disciplinovaně odvedený výkon, ale také všem divákům ze sektoru "Hosté", neboť tamní kulisa byla více než povzbudivá!!!