I. futsalová liga (Futsal)
Bohemians 1905
2:2 (1:1)
Balticflora Teplice
pátek 4. září 2009 20:00
Branky
10. Slunéčko (Junek), 30.  Šnídl (Mrština) - 18. Evandro, 27. Tolstov.
Rozhodčí
Kaštánek - Blažej.
ŽK
Málek - Salák, Djatlov.
Diváci
300.
Sestava Bohemians 1905: Kudrna, Havel - Šnídl, Junek, Mrština, Slunéčko - Vrána, Málek, Samek, Dvořák - Rosenkranz, Turek.
Místo zápasu
Zelený pruh

Reporáž

Po statečném výkonu dokázala v pátek večer remizovat futsalová Bohemka s favorizovanou Balticflorou Teplice. Hosté, kteří přijeli s vysokým sebevědomím, na našem hřišti prohrávali, výsledek otočili, ale poslední slovo měl kapitán Petr Šnídl, který zařídil nerozhodný výsledek. Na zisku cenného bodu mají velký podíl i naši fanoušci, kterých se sešel opět velmi pěkný počet a dali o sobě vědět.

V úvodu utkání jsme se dostali pod tlak, ve kterém nás držel nad vodou bravurní gólman Kudrna. Nejprve vytáhl zcela čistou Graciánovu šibenici na roh a vzápětí reflexivně zlikvidoval pohotovou dorážku z dobře zahraného rohu toho stejného hráče. Po těchto dvou velkých šancích soupeře jsme se začali dostávat do hry i my a zejména Slunéčko dělal na pozici pivota hostujícím bekům nemalé problémy. Jeho um vygradoval v 10.min, kdy trochu se štěstím dokončil na zadní tyči Junkovu velmi povedenou individuální akci a Bohemka vedla 1:0. Přestože se poté rodily šance na obou stranách, využita byla v 1.půli již jen jedna - malé/velké zaváhání v naší defenzívě soupeř využil k rychlé kombinaci, na konci které byla přesná Evandrova střela k tyči - 1:1.

Druhé dějství pokračovalo ve stejném tempu a prim hráli opět oba brankáři. Nám se překvapivě podařilo rozehrát několik standartních signálů, při kterých nám k úspěšnému zakončení chyběl pokaždé jen malý krůček. Poté přišla 27.min, ve které teplický Reinhardt doslova protančil skrz celé hřiště a před bránou naservíroval míč volnému Tolstovovi, který nemohl již nic jiného, než skórovat, Teplice se tak dostaly do vedení 2:1 a nám se začala ztahovat mračna. Následující chvíle jsme bez újmy přežili jen s velkým štěstím a tak nám odměnou byla 30.minuta. Mrština rozehrál roh na nabíhajícího Šnídla, který od pravé lajny bez přípravy propálil vše co stálo v cestě včetně gólmana - 2:2....a jelikož se oba týmy opticky tak nějak s remízou smířily, nedošlo již ve zbylých minutách, krom posledních 10 VTEŘIN!!!, k vážnějším situacím. Tedy s remízou můžeme být opět spokojeni, neboť Balticflora bude patrně patřit k favoritům soutěže, ovšem už by to chtělo také po dvou remízách konečně zabrat naplno, což budeme moci již tento pátek, kdy k nám zavítá úřadující mistr ČR a lídr soutěže Era/Pack Chrudim. Tímto opět zveme všechny fanoušky do kotle a opět věříme, že se nám společně podaří mistra ligy překvapit!!!