I. futsalová liga (Futsal)
Bohemians 1905
0:1 (0:0)
Torf Pardubice
pátek 5. března 2010 20:00
Branky
40. Urbanec.
Rozhodčí
Černý - Milner.
ŽK
Urbanec, Fidra, Netolický (všichni Pardubice).
Diváků
300.
Sestava Bohemians 1905: Kudrna, Franěk - Šnídl, Slunéčko, Junek, Frohna, Dvořák, Stejskal, Bellada, Tichý, Vodecký, Vrána. Sestava Torf Pardubice: Kašpar, Malý, Melechovský, Beran, Jeřábek, Urbanec, Fidra, Netolický, Slováček, Nachtigal.
Místo zápasu
Zelený pruh

Reporáž

Náš páteční soupeř na Zeleném Pruhu, Torf Pardubice, si vystřelil play-off v posledních 19-ti vteřinách. Ikdyž naší Bohemce vlastně o "nic nešlo", měli jsme více šancí, například 3 tyčky ve 2. poločase, ale bohužel se nám nedařilo zakončit. Už od začátku utkání dokazovali kluci, že chtějí vyhrát, ale jako už mnohokrát v této sezóně je zradila koncovka. Torf občas zahrozil z brejku, který ovšem zlikvidoval dobře chytající Franěk. Ikdyž byli na obou stranách šance, po prvním poločase se šlo do šaten za nerozhodného stavu 0:0.

Po změně stran se pokračovalo v pěkném futsalu a zahazování šancí. Ve 33. minutě však začali hráči Pardubic víc hrozit a jejich tlak se stupňoval, zvlášť když začali hrát před koncem zápasu bez brankáře. Ovšem náš brankář byl vždy na svém místě.Když necelou minutu do konce zápasu střílel Stejskal do prázdné branky, minul těsně vedle. 25. sekund před koncem, při výhozu brankáře Fraňka míč nešťastné zavadil o lanko z konstrukce haly. Z toho důvodu Pardubice rozehrávali na naší polovině aut. Hráč Malý dal střílený centr před brankáře Bohemians a tam nabíhající hráč Torfu Pardubice Urbanec dokázal dopravit míč do sítě a zařídil výhru 0:1 a zároveň i postup do play-off.