FORTUNA:LIGA (Bohemians Praha 1905)
Bohemians 1905
3:0 (:)
Střížkov
sobota 10. dubna 2010 15:45
Utkání bylo kontumováno ve prospěch Bohemky.
Místo zápasu
Praha - Ďolíček

Online

JE TO DEFINITIVNÍ! střížkov k utkání nenastoupí, což bylo potvrzeno Lukášem Přibylem na hrací ploše. bude se dít něco lepšího!!! Shlédneme zápas Bohemians 1905 proti Bohemians 1905:)
Lukáš Přibyl právě na hrací ploše ukazuje novinářům prohlášení Střížkova.
Nyní se neví, jak se bude situace vyvíjet. Vedení střížkova udělalo ze sportovního klání trapnou komedii. 
PROVOKACE POKRAČUJÍ! STŘÍŽKOV ODMÍTÁ NASTOUPIT, PROTOŽE BOHEMKA NENÍ ČLENEM SVAZU!
Hráči Bohemky už jsou na hřišti. Střížkovští se, zdá se, bojí... Zápas už měl začít.
Ďolíček už je, až na sektor našich nezvaných hostů, zcela zaplněn. Už se čeká jen na 22 hlavních hrdinů.
Sestava domácích doznala oproti zápasu na Slávii mírných změn. Nenastoupí Jiří Rychlík, kterého zastoupí Martin Csech. V útoku dnes bude dvojice "rozrážečů": Hartig, Ibragimov. Kraje zálohy obslouží David Bartek a David Štohanzl.
Jestli někdo stojí za zmínku ze sestavy Střížkova, tak to jsou Dominik Rodinger v bráně a krajní obránce Jan Flachbart, kteří na Bohemce v minulosti působili.
Rozhodčím dnešního derby bude dobře známý Michal Paták. Na čarách mu budou asistovat Luděk Lhoták a Josef Košec. O vypjatosti zápasu svědčí i nasazení dvou delegátů svazu.
Dobré odpoledne, vítáme Vás z pomalu se zaplňujícího Ďolíčku, na který právě vběhli Fotbalisté Bohemians 1905. Hráči Střížkova se už nějakou chvíli rozcvičují v soupravách připomínajících vězeňské úbory. Pomalu se rozbíhá i válka fanoušků a není třeba připomínat, kdo má drtivou početní převahu.
Neoblíbený Střížkov přivítá Bohemka v sobotu od 15:45. Virtuální Ďolíček vám ze zápasu přinese tradiční zpravodajský servis v podobě textového online a živého vysílání Rádia Bohemka.

Média

Články