I. liga mladšího dorostu (U17)
Vysočina Jihlava
5:2 (1:1)
Bohemians 1905
pátek 26. března 2010 14:15
Branky
2., 44., 48., 58., 66. - 7. Kopřiva, 77. Maxa
dt>ŽK: 40. Kovařík
dt>Sestava Bohemians: Bricín - Benetka (62. Plamínek), Kovařík (49. Šebek V.), Hejno, Košata - Trýzna (59. Hudec), Šebek T., Nerad, Havel (57. Švec) - Kopřiva, Maxa - dále připraven Starczewski
Místo zápasu
Jihlava UMT

Reporáž

C-dorost utrpěl další prohru, tentokrát v Jihlavě. V první velké šanci utkání se sice ocitli Klokani, ale ve 2. minutě šli do vedení domácí. Brzo se nám podařilo vyrovnat a dále se hrálo vyrovnané utkání. Před koncem poločasu se ještě ozvala tyčka naší branky.

Vstup do druhé půle byl ovšem katastrofální a branky ve 44. a 48. minutě přinesly domácím vítr do plachet a nám nejistotu na kopačky. Naše školácké chyby dostaly domácí do velké převahy a ti přidali ještě další dvě branky. V závěru jsme sice stačili snížit, ale konečný výsledek je hrozivý.

V celém utkání jsme byli málo aktivní, chyběl nám pohyb a potřebný důraz v osobních soubojích. Domácí jasně dominovali i ve vzdušných soubojích. A když se ke všemu přidaly školácké chyby v obrané fázi, tak si vezeme z Jihlavy krutého, ale zaslouženého ,,bůra''.

Média