Česká liga mladších žáků (U13)
FK Jablonec
1:6 (0:4)
Bohemians 1905
neděle 21. března 2010 12:00
dt>Branky: 11' Čapek, 18' Čapek, 25' Brak, 27' Vltavský, 38' Brak, 54' Puczok - 59' Jablonec
Sestava Bohemians
Dařina (47' Roshan) – Skuček, Vodrážka, Jakab, Vltavský – Štochl (36' Kumprecht), Brak, Tomič, Kocourek (42' Puczok) – Čapek (42' Malík), Nezbeda
Místo zápasu
ZŠ Mozartova UMT

Reporáž

Ve druhém jarním kole zvítězili Klokani na půdě nevyzpytatelného Jablonce 6:1. Utkání bylo ze začátku hodně nesourodé a drahnou chvíli trvalo, než si u vršovických všechno takříkajíc sedlo. První zásah si zelenobílí připsali v 11. Minutě, kdy se Vltavský prosmýkl kolem dvou bránících hráčů a nacentroval balon na Čapka. Ten jej převzal do běhu a s notnou dávkou štěstí vstřelil gól. Druhý zásah přišel za sedm minut. Výborně hrající Štochl nejdříve vybojoval balon pro Nezbedu, který mu jej zpět sklepl. Následně záložník pražských Bohemians spatřil nabíhajícího Čapka, a přeloboval obranu. Kapitán týmu Čapek pak již chladnokrevně zvýšil vedení. Za dalších sedm minut se ukázal Brak. Po kombinaci ve středu pole se balonu zmocnil vytáhlý záložník a prokrájel obranu soupeře. Vedeme 3:0. Ještě jeden gól jsme v prvním poločase stačili vstřelit. Postaral se o to Vltavský, který se trefil vyloženě ligově z dvaceti metrů, kdy trefoval balon z první po přiťuknutí Tomiče. Do druhé půle nastoupili domácí o něco aktivněji, ale netrvalo dlouho a Bohemka si opět vypracovala územní převahu. Dostali jsme se do velkých šancí, a kdybychom jen polovinu proměnili, tak mohl být náš gólový účet dvouciferný. Takhle se v druhém dějství trefil pouze Brak a nádherně Puczok, který zakončoval krásnou akci na ose Skuček-Kumprecht. V úplně poslední minutě jsme zahrávali rohový kop. Při nacvičeném signálu Vltavský zazmatkoval a napálil míč do protihráče. Z následného protiútoku soupeř skóroval do brány, kterou již v té době střežil David Roshan.
V utkání bylo hodně fotbalových momentů, ale přesto jsme nepodali nijak oslnivý výkon. Na Jablonec to však bohatě stačilo. Příště musíme výrazněji přidat.